новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК стана „Банка на годината“ за пореден път

 

Банка ДСК взе две награди от 21-ия годишен конкурс „Банка на годината“, организиран от Асоциация Банка на годината. На изискана гала церемония снощи кредитната институция получи за втора поредна година голямата награда "Банка на годината" в конкуренция с 21 банки и 5 чуждестранни банкови клона.  Отличия бяха раздадени в още 5 категории. Освен приза „Банка на годината 2017“, най-старата банкова институция в България завоюва и признанието „Най-ефективна банка за 2017“.

Наградите получи Главният изпълнителен директор Виолина Маринова, заедно с членове на управителния съвет на банката. По този повод г-жа Маринова изтъкна, че за добрите резултати са допринесли всички.

„Изключително съм щастлива, че голямата награда остана при нас. Този успех е плод на колективните усилия на всички служители на банката под вещото ръководство на Управителния съвет на банката, които вече по традиция са отново тук с мен, за да получим заедно високото отличие. Признателна съм на колегите, затова че заедно работим не само за отстояване на завоюваните позиции и високите стандарти, прилагани в банката, но и затова че заедно и уверено вървим напред  във все още неусвоената територия на банкирането на бъдещето. Спокойна съм, че с такива служители и колеги можем да посрещнем смело всички предизвикателства и затова съм им безкрайно благодарна”, каза г-жа Маринова при получаването на наградите. 

Годишните банкови награди се връчват от 1992 година, като в последните години те се учредяват от Асоциация Банка на годината. Досега Банка ДСК е била носител на голямата награда „Банка на годината“ шест пъти.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon