новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Superbrands Bulgaria 2019: Банка ДСК e най-силната марка в категория „Финансови услуги/банки“


Това показват резултатите от седмото независимо проучване на потребителския сегмент на българския пазар Superbrands Bulgaria 2019, което се проведе през месец март в партньорство с водещия  институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria .

Банка ДСК е победител в категорията за втори път след 2017 г. Допълнително през януари т.г. Банка ДСК беше посочена като най-предпочитаната и разпознаваема банка от българските потребители в редовното изследване на потреблението на банкови продукти и услуги „Financial Intelligence“ на GfK. През последните години Банка ДСК беше определена и за най-магнетичен банков бранд в категорията „Банки“ на класацията „Магнетичните брандове“ на стратегическото звено в агенция Saatchi&Saatchi - Brandworks и агенцията за маркетингови изследвания Pragmatica.

В проучването Superbrands Bulgaria 2019 са номинирани и оценени 27 категории от потребителския сегмент на българския пазар, в резултат на което са избрани марките, които се открояват и доминират над всички останали. Селективният процес се осъществява чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимо експертно жури и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. В гласуването на потребителите са взели участие общо 2 095 мъже и жени, ползващи интернет. При избор на марката те посочват сред основните критерии това дали марката се грижи за своите потребители, страната на произход, следваната политика за опазване на околната среда, грижата за служителите и др.

 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon