новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Служители, клиенти и партньори на Банка ДСК и ПОК ДСК-Родина ще подкрепят три болници в страната

15 036,68 лв. ще бъдат предоставени за медицински консумативи на многопрофилни болници за активно лечение във Враца, Ловеч и София

Служители, клиенти и партньори на Банка ДСК и пенсионноосигурителна компания ДСК-Родина ще подкрепят усилията на три болници в страната в борбата с COVID-19. На 10 април приключи стартиралата на 26 март т. г. дарителска кампания под мотото "Болниците помагат на българите, българите помагат на болниците". Набраните средства от служители и клиенти на двете институции са 15 036,68 лв. Те ще бъдат разпределени по препоръка на Министерство на здравеопазването за закупуване на необходима медицински консумативи за  "IV МБАЛ – София" ЕАД, МБАЛ "Проф. Д-р Параскев Стоянов" АД - гр. Ловеч и МБАЛ "Христо Ботев" АД – гр. Враца.
Банка ДСК и ПОК ДСК-Родина ще публикуват информация на корпоративните си страници за отчетността за изразходване на събраните средства.
В края на март Банка ДСК и ПОК ДСК-Родина дариха 200 000 лв. в подкрепа на усилията на медиците в УМБАЛ "Александровска" ЕАД за справяне с коронавирус инфекцията.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon