новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Изплащане на пенсиите в Банка ДСК през месец май – организация на работата и препоръки

Уважаеми клиенти,

Изплащането на пенсиите за месец май ще започне от 7 май 2020 г. (четвъртък), при спазване на всички изисквания за Вашата безопасност.

Съветваме Ви да използвате приоритетно широката и удобна мрежа от над 1 100 банкомата на Банка ДСК в цялата страна за получаване на пенсия. Клиентите, които получават превод на пенсия от НОИ по разплащателна сметка, са освободени от такси за теглене на пенсия на банкомат на банката.

Бихме искали да Ви напомним, че дебитната Ви карта е още по-полезна като средство за директно разплащане в търговската мрежа. Няма такси за плащане на ПОС терминал и отпада необходимостта да се теглят големи наличности от сметка. А безконтактни дебитни карти Ви позволяват да извършвате плащания на суми до 100 лв., без да е необходимо да въвеждате ПИН.

При невъзможност да използват банкомат, на 7 и 8 май (четвъртък и петък) 2020 г. сме създали специална организация в клоновете на банката, така че от 08:00 до 12:00 часа да бъдат обслужавани приоритетно клиенти за получаване на пенсия.  Преди да планирате посещение на банков офис, проверете работното време тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon