новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

С наближаването на новата академична година Банка ДСК улеснява студентите с удобство да заплащат семестриални такси онлайн



Банката добави Висшето военноморско училище в листата с университети в ДСК Директ

Банка ДСК предоставя на студентите  удобна възможност да заплатят семестриалните си такси за обучение чрез платформата за електронно банкиране ДСК Директ. Чрез нея те могат да превеждат университетските си такси дистанционно, само с няколко клика. По този начин отпада и необходимостта от посещение на банков офис или на офиса на администрацията на висшето училище. Освен време, плащането през ДСК Директ ще спести на младежите и средства, тъй като банковите таксите за електронен превод са по-ниски от тези в клоновата мрежа.

От предимствата да заплащат таксите си още по-бързо и удобно могат се възползват  студентите на:

  • Висше Военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ Варна;
  • Университета за национално и световно стопанство (УНСС);
  • Техническия университет;
  • Нов български университет
  • Медицински университет Варна.

Функционалностите на ДСК Директ и новият интуитивен дизайн на платформата позволяват само с няколко стъпки да се извърши превод на семестриална такса. За целта е необходимо предварително студентите да разполагат с активен достъп до онлайн банкирането на Банка ДСК. Това става чрез посещение в избран клон на банката, където всеки клиент може бързо и лесно да получи потребителско име и парола за достъп. Дължимите семестриални такси се заплащат от меню „Преводи“, секция „Университетски такси“. От падащо меню се избира един от посочените университети, чиито данни и банкова сметка се изписват автоматично. Необходимо е единствено да се въведе студентският номер, както и видът на таксата.  

Екипът на Банка ДСК АД желае на всички студенти и преподаватели ползотворна и успешна академична година!!!

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon