новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

„Всеки търси служители, ние търсим хора“ на Банка ДСК грабна приза за най-добрата PR кампания за работодателска марка

Банка ДСК спечели първото място в категорията Employer Branding PR Campaign на Годишните награди Employer Branding Awards 2021.

Наградата бе връчена за кампанията „Всеки търси служители, ние търсим хора“, която банката стартира през ноември 2020 г. „Бяхме изправени пред предизвикателството да предадем посланието, което носи слоганът ни „Банка като хората“. Имахме нужда от концепция, която едновременно да е визуално атрактивна, но и да поставя фокус върху служителите. Затова взехме решение да заснемем фотосесия, в която да покажем част от лицата на Банка ДСК. Кой по-добре от самите нас може да комуникира проектите на „Човешки ресурси“? Освен че извадихме колегите ни от зоната им на комфорт и техните ежедневни роли на експерти в клонова мрежа, кол център, ръководители на отдели и частни банкери, успяхме да ги накараме да се почувстват още по-значими.“, споделят от Банка ДСК.

Комуникацията поставя хората пред банката. Със заснетите кадри на служители, от Банка ДСК целят да покажат, че за тях е не просто важно да намерят добри професионалисти за конкретна позиция, а да разкрият човешката страна на екипите си. Защото преди всичко в банката работят хора, които са ценени не само заради експертните им познания и без тях Банка ДСК няма да е това, което е.

Кампанията обхваща всички основни проекти на банката, свързани с дейността на Човешки ресурси - стажантската програма „ДСК старт в кариерата“, специализираната програма „ДСК Ново начало“ за въвеждане във финансовата сфера, платформата „Young Stars”, която помага на младите таланти да се подготвят за интервю за работа.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд. Наградите се провеждат за четвърта поредна година, като за първи път тази година церемонията се проведе онлайн.

В тазгодишната надпревара за отличията на b2b Media бяха подадени над 100 кандидатури, а участниците се състезаваха в близо 20 категории. 

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon