новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и ОТП Лизинг на специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО

На тазгодишното издание на най-големия форум за земеделска техника и всичко за селското стопанство в България Банка ДСК присъства с два бранда - ДСК Агро и ОТП Лизинг. 13-ото издание на БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, се провежда от 1 до 5 юни на Летище Стара Загора и традиционно представя най-новото от агротехниката и технологичните иновации, както и пълно портфолио от продукти и услуги за земеделието на едно място. Независимо дали клиентите търсят възможности за финансиране на покупка на селскостопанска техника или начини за разширяване, или модернизиране на земеделския си бизнес, екипите на банката и лизинговото дружество правят консултации на място, на специализираните си щандове, и структурират бъдещи покупки на фермерите, като осигуряват подкрепа за всеки един етап от развитието на бизнеса на клиента.

Програмата за земеделски производители ДСК Агро, чиято основна цел е да улеснява достъпа на земеделските производители до кредитен ресурс, предлага специализирани кредити за земеделски стопани. На щанда на банката клиентите получават от консултантите на място експертни решения спрямо конкретните нужди на техния бизнес. Във фокуса на ДСК Агро тази година са двойното авансово оборотно финансиране срещу субсидии, кредитна линия за авансово финансиране на схеми и мерки за директни плащания, инвестиционен кредит за покупка на земеделска техника при изпълнение на проекти по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) и разплащането на ренти. По всичките продукти ДСК Агро предлага пазарни лихвeни нива, прозрачност при формиране на таксите, бърз отговор и достъп до финансиране и индивидуален и удобен за клиента план за погасяване.  

На щанда на дъщерното дружество на Банка ДСК - ОТП Лизинг - клиентите могат да получат консултация за условията на финансов лизинг на селскостопанска и земеделска техника - комбайни, трактори, телескопични товарачи, самоходни машини и прикачен инвентар и др. ОТП Лизинг предлага и изгодни и гъвкави възможности за финансиране на проекти по Програма за развитие на селските райони (ПРСР) и по схемата за преотстъпване на корпоративен данък на земеделски производители, кооперации и фирми.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon