новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

С dskhome.bg покупката на ново жилище става по-бързо и лесно





Днес Банка ДСК представя иновативната платформа dskhome.bg, която значително съкращава времето за покупка на нов дом. В портала, създаден съвместно със стартъп програмата на OTP Lab, потребителите могат да открият на едно място оферти за имоти, да получат оценка на жилището си, да изчислят примерни параметри за кредитиране, да запазят час за консултация с кредитен специалист, също така да се абонират да получават най-новите предложения на пазара на недвижимите имоти.

„Желанието ни беше да предоставим на нашите клиенти единна услуга, която обхваща много по-цялостен процес и надгражда стандартното предоставяне на възможност за получаване на ипотечен кредит. Искахме да сме полезни още на етапа, в който се прави изборът за мечтано жилище, като същевременно съкратим чувствително както времето за покупка, така и времето за свързаните услуги. Защото всички ние знаем колко важно е да живеем в собствен дом, а понякога още дори намирането му коства доста усилия“, заяви по повод старта на dskhome.bg Ивайло Хаджиев, началник на управление „Развитие на продукти и ценообразуване“ в Банка ДСК.

Друго удобство, което предлага dskhome.bg, е  възможността изборът на имоти да се филтрира допълнително, в зависимост от желанието на потребителя - град, квартал, вид на имота, квадратура, инфраструктура и заобикаляща среда. По този начин с dskhome.bg бъдещите новодомци могат да вземат максимално информирано решение, като претеглят плюсовете и недостатъците на определен имот, инфраструктурата около него или вида му. Улеснение в тази посока е и възможността за оценка на пазара на всяко жилище, която дава информация за броя на предлаганите аналогични имоти в момента, за движенията в цената в рамките на година, както и за бъдещата доходност при отдаването му под наем.

В dskhome.bg може да се търси и спрямо възможностите за вноска по кредит, като се дават и варианти за ипотека според заложени критерии. А веднага след като си изберат своя нов дом и разгледат вариантите за финансиране, отново в dskhome.bg, потребителите могат да запазят час за консултация с експертите на Банка ДСК и да пристъпят към финализиране на покупката си.

Платформата dskhome.bg е от полза не само за купувачите, но и за тези, който обмислят продажба на притежаван недвижим имот. Благодарение на възможността за автоматична оценка по 3 различни метода, всеки може да се ориентира каква е настоящата стойност на притежаваното от него жилище, както и за актуалните оферти на пазара в момента.

От Банка ДСК планират да продължат да надграждат портала, така че да предложат на своите бъдещи клиенти изключително изживяване, което им спестява време и предоставя допълнителни удобства и услуги, свързани с предоставянето на кредит и закупуването на нов дом. С платформата dskhome.bg Банка ДСК още веднъж доказа, че е иновативен лидер на пазара на ипотечни кредити в България.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon