новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с участие в Международната селскостопанска изложба „АГРА“

Банка ДСК ще се включи в Международната селскостопанска изложба „АГРА“ със своята специализирана програма ДСК Агро. Събитието ще се проведе от 9-ти до 13-ти март в гр. Пловдив под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.

По време на изложението Банка ДСК ще представи финансови решения, нови възможности и реални ползи на бъдещите и настоящи клиенти на банката, изцяло съобразени с персоналните нужди и специфики на агробизнеса им.

Независимо дали търсят възможности за финансиране на покупка на селскостопанска техника или начини за разширяване и модернизиране на земеделския си бизнес, клиентите ще получат експертна консултация и отговор на всички въпроси, свързани с финансовите им нужди.

Агробизнесът заема ключово място в бизнес стратегията на Банка ДСК. В стремежа си винаги да бъдем близо до нашите клиенти и да им осигурим отлично ниво на банково обслужване, традиционно участваме в ключови събития в сферата на земеделието. Предлагането на атрактивни условия за финансиране, повишаването на достъпа на земеделски производители до кредитен ресурс, както и изграждането на устойчиво партньорство с представители на агро сферата, са основен приоритет на Банка ДСК.

Като банката с най-голяма клонова мрежа в страната, разполагаме с професионална експертиза, широко регионално покритие и индивидуален подход в кредитирането, съобразен със спецификата на всеки бизнес. А за да отговорим на търсенето в сектора и промяната в потребителските нагласи, непрекъснато обновяваме портфолиото си от специализирани продукти.

Очакваме Ви на щанда на Банка ДСК, за да научите повече за нашите финансови решения и да обсъдим всички Ваши въпроси, свързани с финансиране на Вашите нужди и предстоящи инвестиции!

За АГРА 2022

През годините Международната селскостопанска изложба „АГРА“ се утвърждава като най-голямото икономическо събитие за агробизнеса в Югоизточна Европа. Тя привлича както водещи производители, търговци, специалисти, така и фермери, които търсят възможност да се информират за нови продукти и услуги, да закупят техника и инвентар, да обменят идеи и опит.

АГРА 2022 се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите, заедно с АГРОТЕХ - Асоциация на производителите и вносителите на агротехника и технологии в България.

В тазгодишното събитие ще се включат над 500 фирми от различни държави и около 50 000 посетители, като основен фокус са новите тенденции в автоматизацията и дигитализацията в сектора.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon