новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК ще бъде част от специализираното изложение за овощарство „Дунавски овощари“ 2022

Банка ДСК ще се включи в изложението за овощарство „Дунавски овощари“ 2022 със своята специализирана програма ДСК Агро.

На 26 март (събота) в гр. Русе ще бъдат представени земеделска техника и оборудване, съоръжения, капково напояване и други важни за овощарите мероприятия.

Екипът ни ще представи своите финансови решения, нови възможности и реални ползи на бъдещите и настоящи клиенти на банката. Наши експерти ще бъдат на разположение за отговор на възникнали въпроси и навременна консултация, изцяло съобразена с персоналните нужди и специфики на агробизнеса на всеки посетител.

Присъстващите ще могат да получат отговор за кредит за закупуването на земеделска техника в съкратени срокове и с минимално самоучастие. А на вече съществуващите клиенти, ще бъде предоставена възможност, в рамките на минути, да получат предварително одобрение за оборотно финансиране на база получени субсидии.

Предлагането на атрактивни условия за финансиране, повишаването на достъпа на земеделски производители до кредитен ресурс, както и изграждането на устойчиво партньорство с представители на агро сферата, са основен приоритет на Банка ДСК.

Като банката с най-голяма клонова мрежа в страната, разполагаме с професионална експертиза, широко регионално покритие и индивидуален подход в кредитирането, съобразен със спецификата на всеки бизнес.

Очакваме Ви на щанда на Банка ДСК, за да научите повече за нашите финансови решения и да обсъдим всички Ваши въпроси, свързани с финансиране на Вашите нужди и предстоящи инвестиции!

За специализираното изложение за овощарство “Дунавски овощари” 2022

В тазгодишното събитие ще се включат близо 40 компании в агросектора. То привлича както водещи производители, търговци, специалисти, така и фермери, които търсят възможност да се информират за нови продукти и услуги, да закупят техника и инвентар, да обменят идеи и опит . Ще се представят и фирми в областта на агроконсултации и финансиране.

В рамките на събитието ще се проведе семинарна част с научни, практически и фирмени презентации, свързани с овощарството. От НССЗ ще говорят на тема „Подкрепа на малките земеделски стопани, в това число по мярка 2, консултантски услуги, услуги по управление на стопанството, услуги по заместване в стопанството“.

За първи път по време на изложението „Дунавски овощари“ ще се проведе и фермерски базар. В него участие ще вземат производители на арония, сокове, мед и пчелни продукти, орехови масла и тахан, традиционен хляб с квас, производители на цветя и др.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon