новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК е на първо място сред банките в класацията за предпочитан работодател според „Еmрlоуеr оf Сhоісе“

Банка ДСК е отличена в нeзaвиcимoто проучване „Еmрlоуеr оf Сhоісе“ с най-висок резултат за предпочитани работодатели сред банките в страната и е на 22-ра позиция в общото класиране на всички индустрии – с две позиции по-напред в сравнение с предходната година.

Това е поредното признание, потвърждаващо прогреса на работодателската марка на Банка ДСК. Компанията дава възможност на широк кръг от специалисти да станат част от екип, трансформиращ банковата индустрия в България, за да се пренесе ежедневното банкиране над 2,5 милиона клиенти на едно по-високо технологично ниво и да се подобри изживяването им.

В рамките на 2022 г. главнят изпълнителен директор на Банка ДСК – Тамаш Хак Ковач бе отличен с приза „Team Lead of the Year” по време на Employer Branding Awards 2022, а мениджърът „Човешки ресурси“ – Радослава Кроснева получи престижната награда “HR мениджър на годината“ за 2021.

Отличията са резултат както от цялостните стратегическа визия за развитие и HR политика, така и от изключителната работа на основния двигател на промяната – Хората на Банка ДСК, които всеки ден работят целеустремено, за да изградят дигитална банка №1 в България - удобна, достъпна и предпочитана от потребителите и сред работодателите.

Можете да научите повече информация за 5-те сфери, които правят Банка ДСК предпочитан работодател тук: https://dskbank.bg/кариери

За проучването:

Проучването Еmрlоуеr оf Сhоісе се пpoвeждa зa чeтвъpтa пopeднa гoдинa между работещи професионалисти и проучва техния желан работодател в цялата страна. Анализът e cъздaдeн пo cпeциaлeн aлгopитъм и oбxвaщa пeтдeceттe нaй-вaжни paбoтoдaтeлcĸи xapaĸтepиcтиĸи, ĸaĸтo и cпeцифичнитe cъoтнoшeния пoмeждy им, ĸoитo пpeвpъщaт дaдeнa ĸoмпaния в ycпeшeн и пpeдпoчитaн paбoтoдaтeл.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon