новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

eBay и Банка ДСК ще подкрепят малките и средни компании да продават продуктите си по света

Най-голямата ритейл банка в България Банка ДСК и най-голямата онлайн международна платформа eBay обединяват сили, за да подкрепят бизнесите, които искат да достигнат с продуктите си до повече хора навсякъде по света.

Съвместното партньорство има за цел да засили подкрепата от страна на банката за развитие и дигитална трансформация на малките и средни компании, мотивирайки фирмите да продават по-лесно, по-удобно и по-сигурно в онлайн пространството.

Това стана ясно по време на специално събитие на 3 април в Sense Rooftop Bar, където представители на ръководството на Банка ДСК и глобалният екип на eBay представиха новите перспективи за устойчив растеж на българския бизнес.

Всички желаещи да поставят основите на своя глобален бизнес, могат да се възползват от преференциални условия за ползването на виртуален ПОС за търговците с вече съществуващи онлайн магазини, както и за бизнес пакети ДСК Онлайн инфо – подходящи за нови и вече опериращи компании, които извършват множество онлайн разплащания.

Бизнесите, които се интересуват от нови пазари, могат да се присъединят към Програмата за растеж на eBay, където ще бъдат навигирани не само в първите стъпки от процеса по създаване на акаунт и качването на продукти в eBay, но и в използването на правилните инструменти и стратегии за развитие на съответното бизнес начинание. Експерт в областта ще подкрепи безплатно всеки в началото на процеса, за да се ориентира и придобие конкретна представа за успешните практики. Също така, клиентът ще има възможност за индивидуални обучения, с които да надгради своите знания в областта.

Програмата на eBay e подходяща за юридически лица с повече от 100 артикула за продажба. При покриването на тези условия се попълва форма с лични данни и информация за продуктите – ценови диапазон, брой, вид. След изпращането на този форма се очаква потвърждение, за да се продължи процесът.

„С помощта на нашите партньори от eBay помагаме на малкия бизнес да намери нови пазари. Обединявайки експертизата си и предлагайки една завършена услуга заедно, даваме възможност на собствениците на малки и средни предприятия да продават лесно и удобно продуктите си онлайн в целия свят. Това е поредна крачка от страна на Банка ДСК в посока развитие на дългосрочно сътрудничество с бизнеса в България.“, коментира Камен Кирилов, директор „Корпоративно банкиране“.

„Изключително радостни сме да подкрепим малките и средни компании в България - един от основните пазари в нашия регион, в тяхното глобално начинание, отваряйки вратата за тях към над 135 милиона купувачи по целия свят в 190 пазара. Вече има над 12 000 български търговци, които успешно продават в eBay и на всеки 11 секунди там се продава продукт, намиращ се в България. Изключително радостни и горди сме, че можем да си сътрудничим с Банка ДСК в това начинание - да помогнем на колкото се може повече местни компании да направят бизнеса си глобален, посредством специализирана подкрепа за успех онлайн.“, споделя: Даниел Биран, Ръководител бизнес развитие, Глобални развиващи се пазари, eBay

Подавайки ръка на предприемачите у нас, Банка ДСК и eBay заявяват категорично подкрепата си за малките и средните бизнеси, които искат да излязат от границите на страната, за да популяризират професионално продуктите си сред по-широка аудитория, но и подобрявайки обслужването си спрямо по-високите стандарти днес.

 

Научете повече тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon