новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

MOTO EXPO 2023 – финансирай мечтата си за нов мотоциклет с Банка ДСК

За поредна година Банка ДСК е ексклузивен финансов партньор на специализираното изложение MOTO EXPO 2023, което ще се проведе между 20 и 23 април в зала "Арена София". Посетителите на събитието, които решат да закупят нова машина, мото-екипировка или оборудване, ще могат да се възползват от промоционална оферта за покупка на изплащане, много отстъпки и специални подаръци.

В Банка ДСК знаем, че всеки любител на двуколесните има свои собствени мечти и затова предлагаме индивидуални финансови решения, които да превърнат тези мечти в реалност.

Независимо дали искате да закупите мотор, скутер, ATV, джет, моторна лодка, оборудване или екипировка, на щанда на Банка ДСК ще получите различни възможности за финансиране – кредити за текущо потребление, стокови кредити и лизингови продукти с гъвкави условия. Екипът ни от банкови консултанти ще бъде на разположение всеки ден от изложението за персонална консултация и обработка на исканията за финансиране.

Очакваме ви!


За събитието:

И тази година организатор на MOTO EXPO 2023 е “Експо Тим” ООД, утвърден и дългогодишен партньор на „Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България“.

Голяма част от експонатите на изложението са нови за българския пазар като се очакват над 30 премиери на мотоциклети и скутери – модели 2023 г. В основната зала на изложението са разположени щандове на вносители на всички големи световни производители на мотоциклети, скутери, мотопеди, ATV, джетове, моторни лодки, велосипеди, тротинетки, екипировка, аксесоари и консумативи, както и изцяло електрически мотоциклети и скутери.


Повече за събитието прочетете ТУК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon