новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Преводи по мобилен номер в мобилното банкиране DSK Smart

Уважаеми клиенти,

Банка ДСК Ви уведомява, че считано от 24.06.2023 г. влизат в сила изменения и допълнения в Общите условия на „Банка ДСК“ АД за предоставяне на платежни услуги на физически лица, както следва:

1. Преустановява се предоставянето на услуга „Преводи по мобилен номер“ в мобилното банкиране DSK Smart за нареждане на преводи към други клиенти на Банката от списъка с контакти във Вашия телефон.

Клиентите използващи DSK Smart ще имат възможност да се възползват от нова услуга за нареждане на незабавни преводи по мобилен номер – Blink P2P. Blink P2P надгражда съществуващата услуга „Преводи по мобилен номер“, като позволява да се изпращат и получават преводи по мобилен номер, освен между клиенти на Банка ДСК, така и между клиенти на различни банки, внедрили услугата.

Новата услуга ще бъде достъпна след преустановяване предоставянето на текущата, а Вие ще можете да се възползвате от нея като потвърдите активация на Blink P2P в своя DSK Smart. За активиране на услугата е необходимо да имате разплащателна сметка в лева, както и актуален личен мобилен номер записан в Банка ДСК, което ще гарантира високо ниво на сигурност при получаване и нареждане на преводи по мобилен номер.

2. Банка ДСК не изпълнява платежни нареждания на Клиент, вкл. чрез инструментите за отдалечен достъп, когото спрямо него са наложени санкции или в случай че изпълнението на нарежданията би нарушило ограничителни мерки, въведени от компетентен национален орган, от компетентните органи на Европейския съюз, по силата на резолюции на Съвета за сигурност на ООН или Office of Foreign Assets Control of the U.S. Department of Treasury (OFAC).

Моля, считайте настоящото за предварително уведомление в съответствие с изискванията на чл.62, ал.1 от Закона за платежните услуги и платежните системи. В случай че не сте съгласни с извършените промени, имате право да прекратите сключения договор преди датата на влизане в сила на промените, без да дължите обезщетение или неустойка за това. Банката счита, че клиентът е приел промените, ако не я e уведомил за обратното преди 24.06.2023 г.

С уважение,
Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon