новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

БАТА АГРО 2023 – финансови решения за агробизнеса от ДСК Агро и ОТП Лизинг

И тази година Банка ДСК ще се включи в Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО със своята програма за земеделски производители – ДСК Агро и дъщерното лизингово дружество на Банка ДСК – ОТП Лизинг.

Тазгодишното издание на изложението, традиционно организирано от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе между 15 и 19 май на Летище Стара Загора и ще представи близо 200 компании, сред които най-големите фирми за техника и иновации в агробизнеса, консултантски фирми, финансови и банкови институции.

По време на БАТА АГРО, Банка ДСК ще представи портфолиото си от специализирани продукти и услуги, както и новите възможности за финансиране на бъдещи и настоящи клиенти, изцяло съобразени с персоналните нужди и специфики на бизнеса им.

Екипът ни от банкови експерти ще бъде на разположение всеки ден от изложението за навременна консултация, отговор на всички индивидуални въпроси и обработка на исканията за финансиране.

Заповядайте на щанда на Банка ДСК! Ще се радваме да Ви видим там и да обсъдим тенденции, възможности и предизвикателства, за да предложим най-подходящите финансови решения за Вашите бизнес планове.

 

За изложението:

Посетителите на БАТА АГРО ще видят официалните вносители на земеделска техника, които представляват едни най-големите световноизвестни технологични брандове. Наред с тях са и десетки фирми от агросектора, предлагащи напоителни системи, резервни части, инструменти и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната индустрия, едра строителна техника и други.

Земеделските производители ще могат да видят операциите на машините в реални, полеви условия, както и да направят тест драйв.

В рамките на БАТА АГРО 2023 отново ще се проведе и фермерски пазар, на който гостите и посетителите ще могат да закупят директно от производителите сезонни плодове и зеленчуци, продукти от краве, козе, биволско и овче мляко, ядкови млека и сирена, хляб с квас, мед и пчелни продукти, цветя и разсади на билки и подправки, сокове, сиропи и конфитюри, печива и кафе, занаятчийски изделия, вино и други.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon