новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Дигиталната касичка и свободата да сбъдваш мечтите си

 

В днешния дигитален свят технологиите заемат централно място в почти всеки един аспект от живота ни, но не винаги е било така. Всъщност до съвсем скоро ежедневието ни беше аналогово – от плащането с кеш в магазина до джобните, които ни даваха. Благодарение на иновациите обаче днес можем да направим всичко дигитално и това ни дава свободата да сбъдваме мечтите си.

А какви са предимствата на банковите услуги за младежи и защо е важна ранната финансова култура? Тези две важни теми бяха застъпени в специалната презентация, която Станислава Стефанова, мениджър „Сегмент младежи“ в Банка ДСК, представи пред аудиторията на третото издание на Teen Power. В унисон с мотото на събитието, a именно „Мечтай. Действай. Сбъдвай.“, тя сподели ценни съвети и насоки, с които младите могат успешно да управляват финансите си и да превръщат целите и желанията си в реалност.

Във времето, когато кешът е отживелица, а банката е в телефона ни, безконтактните карти на Банка ДСК осигуряват независимост на децата – от възможността за проследяване на средствата чрез мобилното приложение DSK Smart, през бързината на преводите в непредвидени ситуации до свободата да харчат парите си за нещата, които са важни за тях.

В същото време, дебитните карти несъмнено носят удобство, сигурност и контрол, независимо дали става дума за джобни, стипендия или пък парите, събрани от рождения ден. Финансовото знание помага на младите да разпределят правилно бюджета си, а със спестовната компонента те могат да заделят част от средствата, като в края на всяка календарна година по водещата разплащателна сметка се начислява и лихва.

В рамките на участието в събитието, посетителите имаха възможността да посетят и специализирания щанд на Банка ДСК и да получат актуална информация относно дебитна карта ДСК Тийн, която предлага редица екстри – без такса за откриване и обслужване на сметка, безплатно теглене от банкомат и плащане на ПОС терминал, избор на дизайн на картата, добавяне към дигитален портфейл и разбира се достъп до мобилното банкиране DSK Smart. 

        Станислава Стефанова представя Банка ДСК на събитието Teen PowerЩанд на Банка ДСк на събитието Teen Power

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon