новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Уведомление за промяна в Общите условия към договори за откриване и обслужване на безсрочни спестовни сметки на физически лица и за предоставяне на платежни услуги по тях

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че считано от 21.08.2023 г. влизат в сила изменения и допълнения в „Общи условия към договори за откриване и обслужване на безсрочни спестовни сметки на физически лица и за предоставяне на платежни услуги по тях“, както следва:

Банка ДСК не изпълнява платежни нареждания на клиент, вкл. чрез инструментите за отдалечен достъп, когато спрямо него са наложени санкции или в случай че изпълнението на нарежданията би нарушило ограничителни мерки, въведени от компетентен национален орган, от компетентните органи на Европейския съюз, по силата на резолюции на Съвета за сигурност на ООН или Office of Foreign Assets Control of the U.S. Department of Treasury (OFAC).

Моля, считайте настоящото за предварително уведомление в съответствие с чл.62, ал.1 от Закона за платежните услуги и платежните системи. В случай че не сте съгласни с извършените промени, имате право да прекратите сключения договор преди датата на влизането им в сила, без да дължите обезщетение или неустойка за това. Банката счита, че клиентът е приел промените, ако не я e уведомил за обратното преди 21.08.2023 г.

С уважение,
Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon