новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Уведомление за промяна в Общите условия към договори за откриване и обслужване на безсрочни спестовни сметки на физически лица и за предоставяне на платежни услуги по тях

Уважаеми клиенти,


Уведомяваме Ви за изменения в Общите условия към договори за откриване и обслужване на безсрочни спестовни сметки на физически лица и за предоставяне на платежни услуги по тях.

Считано от 09.10.2023 год. се променя начинът на предоставяне на Информационния бюлетин, съдържащ информация относно защитата на влоговете на вложителите, съгласно Закона за гарантиране на влоговете в банките. Банка ДСК ще информира титулярите на открити сметки за условията за гарантиране на средствата им, като поддържа Информационен бюлетин на интернет страницата си (dskbank.bg), Информационният бюлетин може да бъде предоставен и на хартиен носител при поискване в офис на банката (т.27.2).

Моля, считайте настоящото за предварително уведомление в съответствие с чл.62, ал.1 от Закона за платежните услуги и платежните системи. В случай че не сте съгласни с извършените промени, имате право да прекратите сключения договор преди датата на влизането им в сила, без да дължите обезщетение или неустойка за това. Банката счита, че клиентът е приел промените, ако не я e уведомил за обратното преди 09.10.2023 г.

С пълните текстове на Общите условия към договори за откриване и обслужване на безсрочни спестовни сметки на физически лица и за предоставяне на платежни услуги по тях може да се запознаете ТУК


С уважение,
Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon