новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК идва при теб

В днешното забързано ежедневие почти всичко е в телефона, включително и банкирането. Това удобство спестява време, усилия и пари. Въпреки това, личният контакт може да бъде незаменим, а с инициативата „Bank @ work“ Банка ДСК осигурява на своите настоящи и бъдещи клиенти всичко на едно място, без да се налага да посетят клон.  

Личната среща с мобилен експерт на работното място носи редица предимства – от безплатно банково обслужване през професионална консултация за различни услуги и продукти, като потребителски или жилищен кредит, кредитна карта, овърдрафт.

Клиентът има възможност да заяви предварително посещение от наш екип в удобно време, в рамките на което ще получи отговорите на всички свои конкретни въпроси, свързани с управление и справки за сметки и кредити, промяна на лимит по карта и др. Може да се възползва и от съдействие с всякакви стандартни операции като откриване на разплащателни сметки и пакети, заявяване и получаване на дебитна карта и активиране на електронно и мобилно банкиране.

Високото ниво на сигурност и удобството са сред основните приоритети на Банка ДСК, ето защо всички необходими документи в рамките на инициативата „Bank @ work“ се подписват посредством квалифициран електронен подпис (КЕП).

Заявяването на среща с експерт на Банка ДСК може да бъде направено лесно и бързо чрез имейл на DLBNMSalesEmployers@dskbank.bg.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon