новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК е партньор на Whiskey Fest Sofia 2023

Банка ДСК тази година е партньор на Whiskey Fest Sofia, който ще се проведе от 27 до 29 октомври 2023 г. в Sofia Event Center. Десетото юбилейно издание ще представи над 35 уиски, ром и коняк щанда. Над 250 различни марки ще могат да бъдат дегустирани в продължение на три дни.

Събитието ще е безкешово, като банката предоставя решението за безконтактно разплащане при изложителите. Всеки посетител ще може да зареди фестивалната си картата, получена на касовите зони, със сума по негово желание.

Гостите на Whiskey Fest Sofia 2023 ще имат възможност да присъстват ексклузивно и на пред премиерата на новата услуга на Банка ДСК – софтуерен ПОС. На специален кът представители на банката ще демонстрират услугата и ще разкажат повече за възможностите и удобствата, които предлага тя.

На място ще има и специална томбола, организирана от Банка ДСК, с три страхотни награди под формата на ваучери за дегустация в бар Caldo - Blend vs. Single Malt на стойност 100 лв., уиски пътешествие на стойност 150 лв. и за ценители и колекционери на стойност 200 лв. Условията за участие са следните:

  • Вземете фестивална карта от касовите зони на Whiskey Fest 2023 и я заредете с поне 50 лв.;
  • Сканирайте QR кода от стикера на Банка ДСК на касовите зони и се регистрирайте на формата за участие в страницата на корпоративния уебсайт на банката.

Пълната програма на събитието можете да откриете тук: Whiskey Fest Sofia 2023 / Уиски Фест София 2023

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon