новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК се включва в изложението за овощарство "Дунавски овощари" 2023

Банка ДСК ще участва в шестото издание на изложението "Дунавски овощари" 2023 с представянето на специализираните продукти на ДСК Агро. Събитието ще се проведе на 18 ноември 2023 г. (събота) от 9:00 ч. в ОЗК АРЕНА, град Русе и ще бъде платформа за представяне на най-новите земеделски техники и оборудване, съоръжения, капково напояване и други важни аспекти за овощарите.

Екипът на Банка ДСК ще представи финансови решения и нови възможности, които водят до реални ползи за настоящите и бъдещи клиенти на банката. Наши експерти ще бъдат на разположение, за да отговорят на всички въпроси и да предоставят индивидуални консултации, внимателно адаптирани към спецификите и нуждите на агробизнеса на всеки посетител.

Гостите на изложението ще имат възможността да се запознаят с разработения бърз процес за финансиране на проекти по отворената процедура „Инвестиции в технологична и екологична модернизация“ по Национален план за възстановяване и устойчивост.  Закупуването на земеделска техника и оборудването при пазарни цени и съкратени срокове предоставят на българските овощари подходящ инструмент за модернизация на стопанствата.

Като банката с най-голяма клонова мрежа в страната, разполагаме с професионална експертиза, широко регионално покритие и индивидуален подход към кредитирането, насочен към особеностите на всеки бизнес.

Очакваме Ви с нетърпение на щанда на Банка ДСК, където ще имате възможност да научите повече за нашите финансови решения и да обсъдим всички Ваши въпроси, свързани с финансиране на Вашите нужди и предстоящи инвестиции.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon