новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК отпуска два пъти по-бързо стоков кредит, изцяло по електронен път

С новия процес банката с най-много клиенти в страната планира да спести близо 1,4 милиона листа хартия и спаси от изсичане 168 дръвчета през 2024 г.

Банка ДСК предлага на потребителите стоков кредит за пазаруване в магазините на търговските ѝ партньори вече два пъти по-бързо - с електронно подписване на договора за кредит. Само седмица от старта на услугата над 50% от клиентите предпочитат електронния, изцяло безхартиен процес за подписване на договор за стоков кредит. Така те се присъединяват към ангажимента на банката за опазване на природните ресурси. Благодарение на новия процес банката ще спести над 1,4 милиона листа хартия и спаси от изсичане 168 дръвчета през 2024 г.   

Клиентите разписват договора за стоков кредит електронно на място в магазина, като кандидатстват само с лична карта и получават одобрение за няколко минути. Сами решават на колко равни вноски да изплатят стоката и избират удобна за тях дата, на която да внасят месечната си вноска. Подписването става с няколко лесни стъпки през мобилен телефон - предоставят своя номер и имейл адрес на консултанта на Банка ДСК или на служителя в търговския обект, получават SMS с линк към приложението Евротръст, натискат линка, за да се визуализират документите, преглеждат и подписват с един клик. На финала получават линк с подписаните документи на своя имейл адрес и си тръгват от магазина със своята желана придобивка. 

Пазаруването със стоков кредит от Банка ДСК дава възможност на потребителите да се възползват от регулярни промоционални оферти и специални предложения. Със стоков кредит те могат да закупят лесно и бързо на изплащане мобилни телефони, компютри, бяла и черна техника, климатична техника, мебели, дограма и обзавеждане за баня, детски и спортни стоки, строителни стоки и материали, авто аксесоари и оборудване, услуги и много други.

Допълнително предимство е липсата на такси за разглеждане на искането за кредит, за одобрение и сключване на договор, и за годишно управление на кредита.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon