новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Атрактивни финансови решения от Банка ДСК и ОТП Лизинг на Международната селскостопанска изложба „АГРА“

Банка ДСК ще бъде сред изложителите на 31-то издание на международния селскостопански форум „АГРА“. Събитието ще се проведе от 20-ти до 24-ти февруари в Пловдив с акцент върху съвременните технологии в агро сектора.

На щанда на изложението експертите на специализираната програма ДСК Агро и водещата лизингова компания ОТП Лизинг ще представят на бъдещите и настоящи клиенти на банката актуални финансови решения, отличаващи се с ускорен процес и индивидуален подход.

Независимо дали търсят възможности за финансиране на покупка на селскостопанска техника или начини за разширяване и модернизиране на земеделския си бизнес, посетителите на „АГРА 2024“ ще получат персонална консултация и отговор на всички въпроси, свързани с техните финансови нужди.

Като доверен партньор на всеки трети фермер в България, Банка ДСК осигурява професионална експертиза и съвременни дигитални продукти и услуги, за да предостави навременна подкрепа на всички в агро сектора. Възможността за оборотно финансиране не само помага на клиентите ни да посрещнат текущите си плащания, но и гарантира безпроблемното реализиране на техните агро проекти.

Зa бизнесите, които търсят бързо и лесно обновяване на техническите си съоръжения или автомобилния си парк, ОТП Лизинг ще предостави атрактивни възможности за лизинг за покупка на техника и оборудване.

Очакваме Ви на щанда ни на „АГРА 2024“, за да научите повече за нашето портфолио от специализирани продукти и да обсъдим вашите конкретни финансови въпроси и предстоящи инвестиции!

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon