новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК участва на БАТА АГРО 2024

Банка ДСК и дъщерното ѝ дружество ОТП Лизинг ще предлагат иновативни решения за финансиране на земеделски производители на БАТА АГРО 2024. Тази година събитието ще се проведе между 13-ти и 17-ти май на летище Стара Загора.

На специален щанд Банка ДСК ще представи програма ДСК Агро, предлагаща богата гама от финансови продукти и дигитални услуги, специално създадени за компании от сектора. Представителите на банката ще предлагат професионални съвети и най-добрите финансови решения, съобразени със специфичните изисквания на земеделците.

Екипът на ОТП Лизинг ще представи възможностите за финансиране на покупка на селскостопанска техника, автомобили и други транспортни средства.

Разгледайте електронната ни брошура с полезна информация за финансиране на селскостопанската техника и специализирани кредити за земеделски производители.

Присъединете се към нас на БАТА АГРО 2024, за да поговорим за най-новите тенденции, възможности и предизвикателства в земеделския сектор. Очакваме Ви с най-подходящите финансови решения за Вашия бизнес.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon