новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Александър Рангелов от Банка ДСК с участие в безплатен уебинар: „Стратегически инвестиции за софтуерни специалисти: Как да печелим повече?“

Кои са успешните инвестиционни стратегии и как да управляват личните си спестявания специалистите в ИТ сектора? Отговори на тези и други важни въпроси ще даде Александър Рангелов, ръководител екип „Бизнес развитие и анализи“ към пазар „Спестовни и инвестиционни продукти“ в Банка ДСК. Той се присъединява към експертите в програмата на безплатния уебинар „Стратегически инвестиции за софтуерни специалисти: Как да печелим повече?“, който ще се проведе на 13.06.24 г. от 17:00 ч.

Александър Рангелов е лицензиран инвестиционен консултант към Комисията за финансов надзор и има над 10 години опит в сферата на инвестиционните продукти. Към момента е отговорен за развитието и продажбата на портфейла от инвестиционни и пенсионни продукти, предлагани от Банка ДСК - банката с най-голяма гама от инвестиционни фондове в България.

Онлайн събитието, организирано от DevStyleR, е насочено към софтуерните експерти, интересуващи се от решения, с които да изградят свое портфолио и да повишат възвръщаемостта на инвестициите си.

Виж какво предстои и как да се регистрираш тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon