новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК ще участва в Ecommerce and Retail Summit с фокус върху иновациите в дигиталните плащания

В съвременната динамична дигитална среда всяко взаимодействие с клиента е от съществено значение за формирането на неговото мнение за марката. От първото посещение на уебсайта до завършването на покупката, компаниите трябва да използват всяка възможност, за да впечатлят и задържат своите клиенти. В тази връзка, Банка ДСК се утвърждава като водеща институция, въвеждаща иновативни решения за дигитални плащания.

Банка ДСК се откроява с прогресивните си решения за българския финансов сектор, интегрирайки съвременни варианти за дигитални плащания в платформите за електронна търговия и търговия на дребно. Тези нововъведения не само отговарят на очакванията на съвременните потребители за бързи и безпроблемни транзакции, но също така утвърждават Банка ДСК като лидер в банковата индустрия.

За всеки онлайн бизнес предоставянето на модерни и сигурни решения за разплащане е от изключителна важност. Клиентите търсят удобство и сигурност при извършването на своите покупки и компании, които могат да предложат такива услуги, се радват на по-голямо доверие и лоялност. В условията на нарастваща конкуренция иновативните методи за плащане могат да бъдат решаващ фактор за успеха на един онлайн бизнес.

На предстоящото събитие Ecommerce and Retail Summit, което ще се проведе на 13-ти юни в хотел Хилтън София, Мая Ангелова, Директор „Пазар сигурни решения на разплащане“ в Банка ДСК, ще представи ролята на иновативните цифрови плащания за подобряване на потребителското изживяване. За удобство на участниците е предвидена и онлайн опция за присъствие.

Банка ДСК продължава да води пазара с нововъведения, които не само улесняват живота на клиентите, но и подчертават ангажимента на банката към предоставяне на най-добрите финансови услуги. Присъединете се към събитието, за да научите повече за бъдещето на дигиталните плащания и ролята на Банка ДСК в тази трансформация.

Регистрирайте се сега и запазете своето място на Ecommerce and Retail Summit тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon