новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК е партньор на Mediaposte Trend Watching - събитието за електронна търговия

Банка ДСК ще бъде част от иновативното събитие Mediaposte Trend Watching, посветено на актуалните световни тенденции в електронната търговия. То ще се проведе на 26-ти септември в Sopharma Event Center и предложи полезна информация за онлайн търговците, които оперират в България и региона.

Антон Христов, ръководител „Продажби и партньорства“ към „Пазар сигурни решения за разплащане“ в Банка ДСК, ще сподели своя опит и практически съвети за развитие на онлайн бизнеси с акцент върху дигиталните продукти и услуги, които предлага банката на своите клиенти. Решенията за разплащания на Банка ДСК позволяват бързи и сигурни трансакции, улеснявайки клиентите при покупката, както и търговците при тяхното управление. Бизнес клиентите могат да се възползват от редица предимства, включително бързо откриване на сметка, оптимизация на разплащателните процеси и лесно интегриране на нови функционалности.

В своята презентация Антон Христов ще представи нагласите на потребителите по време на онлайн пазаруването, като ще спре на основните фактори, които влияят върху решенията им. Ще предостави и детайли за един от най-често използваните методи за плащане в онлайн търговията — Apple Pay и Google Pay, които се налагат като предпочитан избор за сигурност и удобство в дигиталната среда.

Събитието акцентира върху ключовите двигатели на промените в онлайн пазаруването и как потребителите формират своето поведение в дигиталната среда. Участниците ще имат възможността да научат как да оптимизират своята комуникация с клиентите и да развият устойчиви стратегии за бизнес растеж.

Не пропускайте възможността да бъдете част от първото събитие от този вид.

Всички участници могат да се възползват от 20% отстъпка при регистрация с промоционалния код MHM20. Вижте повече за събитието ТУК.

Още новини

Свържете се с нас

customer experience servicing customer servicing icon

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

trainer trainer icon

Анкета

За оценки и препоръки

pin pin icon

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon