новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Практически съвети за е-commerce от Банка ДСК на Mediaposte Trend Watching

Антон Христов, Ръководител Продажби и Партньорства в Банка ДСК, участва в събитието Mediaposte Trend Watching, посветено на глобалните тенденции в електронната търговия, организирано от нашите партньори Mediaposte Hit Mail Bulgaria и Metrica. Той акцентира върху еволюцията на е-commerce плащанията в България и направи сравнителен анализ с Европейския съюз и Румъния, показвайки областите, в които страната изостава.

Сред представените данни, 35% от онлайн потребителите в България използват дигитални портфейли за разплащания. Те осигуряват по-бързи транзакции от традиционните плащания с карти, което повишава удовлетвореността на клиентите и стимулира онлайн търговията.

Антон подкрепи тезата си с пример за успеха на виртуалния ПОС на Банка ДСК, чрез който бе постигнат значителен ръст в продажбите на билети на онлайн платформата, която ги предлага. Това ясно демонстрира как модерните платежни решения на банката ефективно подпомагат бизнеса, предлагайки съвременни инструменти за разплащане.

По време на събитието бе представен и дигиталният хъб на Банка ДСК – платформа с полезни ресурси и практически съвети за собственици на онлайн магазини. Тя е инструмент както за утвърдени бизнеси, така и за тези, които тепърва стартират. Чрез нея те могат да научат как да се възползват от новите технологии в областта на електронните разплащания и да намерят практически решения, които да подпомогнат техния растеж.

Беше обърнато специално внимание и на значението на Fast Checkout – бърз процес на плащане, подходящ за бизнеси, предлагащи продукти, за които клиентите взимат импулсивни решения. Този метод улеснява потребителите и стимулира продажбите, което го прави особено ефективен в електронната търговия.

Участието на Банка ДСК в Mediaposte Trend Watching още веднъж подчертава ангажимента на банката към дигиталните иновации и утвърждава ролята ѝ на лидер в е-commerce плащанията в България, предоставяйки сигурни и модерни решения за бизнеса.

Още новини

Свържете се с нас

customer experience servicing customer servicing icon

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

trainer trainer icon

Анкета

За оценки и препоръки

pin pin icon

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon