новини

Архив новини, стр. 21

  • ДСК пуска стокова карта

    Банка ДСК пуска стокова карта, която се предлага на всеки клиент, отговарящ на условията на за кредитиране. Тя е предназначена предимно за закупуване на стоки във всички магазини с ПОС-устройства. С нея могат да изтеглят налични средства или да заплащат периодични задължения чрез банкомат, както и да се правят плащания в интернет.
    Максималният размер на кредита е 5000 лв. Срокът за издължаване е до 5 години. Кредити до 1500 лв. се разрешават само срещу лична карта. Клиентите плащат лихва само върху реално усвоената сума от разрешения кредит. След възстановяване на определена сума по картата, тя може да бъде ползвана отново в рамките на договорения срок.

    Прочети повече
  • Банка ДСК пуска стокова карта

    Банка ДСК пуска стокова карта във всички свои офиси, съобщиха от банката. Картата се издава на всички клиенти на банката, които отговарят на условията за кредитиране и е предназначена предимно за закупуване на стоки във всички магазини с ПОС-устройства. Максималният размер на кредита е 5000 лв., а срокът за издължаване - до 5 години. Банка ДСК предлага и стоков кредит на всички клиенти без възрастови ограничения, директно в магазини и търговски обекти. Клиентите могат да получат кредити до 1500 лв. срещу лична карта само като декларират своите доходи, без да ги удостоверяват.

    Прочети повече
  • Стоков кредит предлага ДСК

    При недостиг на финансов ресурс българите могат да се възползват от стоковия кредит на Банка ДСК с изпълнителен директор Виолина Маринова. С него ще можете да купувате различни продукти. Кредитът се предлага директно в магазините и търговските обекти в страната. Клиентите на банката могат да получат кредити до 1500 лв. срещу лична карта, декларирайки доходите си, без да ги удостоверяват. Заем до 3000 лв. се получава при документално удостоверяване на дохода, без да е необходимо предоставяне на обезпечение и поръчители. Решението за отпускането на кредита става до един час от подаването на заявлението, като максималният размер, който може да получите, е 10 000 лв.

    Прочети повече
  • ДСК с пролетна промоция

    Банката предлага промоционален потребителски кредит до 7000 лв. с преференциални условия.
    Само срещу представяне на лична карта клиентите могат да се възползват от офертата на трезора. По време на промоцията, която важи до края на месеца, не е необходимо да се предоставя реално обезпечение по потребителския заем, като при кандидатстването клиентът не дължи и такса за разглеждане на молбата за финансиране. Кредитът се предоставя на всички клиенти на Банка ДСК, които работят по трудови договори, както и на упражняващи свободни професии, на самоосигуряващи се и на собственици или управители на търговски дружества.

    Прочети повече
  • ДСК и Пощенска банка ще дават “царски” кредити

    Красимира ЯНЕВА
    ДСК и Пощенска банка ще дават “царски” кредити. Това съобщи шефът на "Гаранционния фонд за микрокредитиране" Красимир Христов на семинар във Велинград вчера. До края на месеца управителните съвети на двете банки трябва да одобрят договорите със социалното министерство и да започнат да отпускат царските заеми.
    Сега такива кредити дават шест банки - ООБ, Пиреос Евробанк, Хеброс банк, СИБанк, ЦКБ и от няколко седмици ДЗИ.
    Вече са в сила новите облекчени условия на царските кредити. Таванът на заемите е увеличен от 20 на 30 000 лева. До 12 000 лева се отпускат за разкриване на 1 работно място. Засега се даваха с 5 000 лева по-малко.

    Прочети повече
  • Банка ДСК с пролетни оферти

    Банка ДСК продължава да предлага промоционален потребителски кредит в размер до 7000 лв. при преференциални условия.
    Процедурата е максимално облекчена - само срещу представяне на лична карта. При разрешаване на кредита по време на промоцията не се изисква реално обезпечение. При кандидатстване за потребителския кредит по време на промоцията клиентите не дължат такса за разглеждане на молбата за кредит.

    Прочети повече
  • ДСК удължава промоция на потребителски кредит

    Банка ДСК продължава да предлага промоционален потребителски кредит в размер до 7000 лв. при преференциални условия. Процедурата включва представяне на лична карта. При разрешаване на кредита по време на промоцията не се изисква реално обезпечение. При кандидатстване за потребителския кредит по време на промоцията клиентите не дължат такса за разглеждане на молбата за кредит.

    Прочети повече
  • Банка ДСК увеличава лихвите за новооткрити спестовни и срочни влогове

    От 15 май 2006 год. Банка ДСК увеличава лихвите за новооткрити спестовни и срочни влогове:
    - Безсрочни влогове до 4 999 лева – увеличение с 0,25%;
    - Безсрочни влогове над 5 000 лева – увеличение с 0,75%
    - Спестовна сметка “Мотив” – за суми над 10 000 лева - увеличение с 0,4%
    -Срочни влогове за 1, 3, 6 и 12 месеца в щатски долари – увеличение до 0,45% в зависимост от срока на влога
    По повод с Международния ден на детето – 1 юни, за всеки новооткрит детски влог в клоновете на Банката през период от 1 до 30 юни ще има бонус в размер на 0,50% увеличение на лихвата, която детето ще получава до съществуването на влога.

    Прочети повече
  • Банка ДСК продължава

    Банка ДСК продължава да предлага промоци-онален потребителски кредит до 7000 лв. Заемите ще се предоставят срещу лична карта. При разрешаване на кредита по време на промоцията не се изисква реално обезпечение и не се дължи такса за разглеждане на молбата. Кредитът се предоставя на всички клиенти, които работят по трудови договори, на упражняващи свободни професии, на самоосигуряващи се и на собственици или управители на търговски дружества.

    Прочети повече
  • По-високи лихви по влогове дава Банка ДСК

    По-високи лихви по влогове дава Банка ДСК По новооткрити безсрочни в левове горницата е от 0,25 до 0,75%. До 0,45% по-висока става надбавката при срочните депозити в долари до 1 г. Лихвата по детските влогове се вдига с 0,5%, ако се открият между 1 и 30 юни.

    Прочети повече
  • ДСК обяви пролетна промоция за влогове

    ДСК обяви пролетна промоция за влогове открити след 15 май, съобщиха вчера от трезора. Всички новооткрити депозити след тази дата ще получат допълнителни надбавки. Безсрочните влогове ще се олихвяват с 0,25 и 0,75 % отгоре в зависимост от сумата. Лихвата по срочни влогове в щатски долари ще бъде с до 0,45 на сто отгоре в зависимост от сумата и срока. Левовите депозити ще вземат от 1 до 4,5 % отгоре. Всеки нов детски влог ще получи надбавка от 0,5% в чест на Деня на детето 1 юни. Тази надбавка ще се дава, докато съществува влогът.

    Прочети повече
  • ДСК обяви по-високи лихви по нови депозити

    От днес ДСК увеличава лихвите за новооткрити спестовни и срочни влогове, съобщиха от банката. За безсрочни до 4999 лв. увеличението е с 0.25%, а над тази сума - с 0.75 на сто. При спестовна сметка „Мотив" - за суми над 10 000 лева - увеличението е с 0.4%. Срочните влогове за 1, 3, 6 и 12 месеца в долари са с увеличение до 0.45% в зависимост от срока на влога. За всеки новооткрит влог в клоновете на банката през периода от 1 до 30 юни 2006 г. ще има бонус В размер на 0.50% увеличение на лихвата, която детето ще получава до съществуването на влога. За всеки новооткрит срочен влог в левове през същия период ДСК дава надбавка към лихвата. За тримесечните тя е 1%, за шестмесечните - две на сто, а за тези от една година - 4.

    Прочети повече
  • Банка ДСК дава надбавка

    Банка ДСК дава надбавка към лихвата за всеки срочен левов влог, открит през периода 1 - 30 юни тази година. Надбавката към лихвите за 3 месеца е 1%, за 6 месеца е 2%, а за 12 месеца - 4.5%. Надбавката към лихвата се изплаща за едномесечен период от датата на откриване и важи за срочни влогове със сума не по-малка от 500 лв.

    Прочети повече
  • Изпълнителният директор на Банка ДСК Доротея Николова взе участие в кръгла маса на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България”

    Събитието, което се състоя на 10 май в София хотел Балкан с официалното партньорство на Министерство на икономиката, събра жените-лидери в различните браншове да обсъдят методите и начините за насърчаване на женското предприемачество в страната. Доротея Николова бе сред участниците в кръглата маса, организирана  от сп. Business Lady и Business Lady Club, чиято цел бе на правителствено и общинско ниво да се разгледа и дискутира развитието и бъдещето на жените в бизнеса у нас.

    Прочети повече
  • Пролетни промоции по влоговете

    От 15 май Банка ДСК увеличава лихвите за новооткрити спестовни и срочни влогове. При безсрочните влогове до 4999 лева увеличението е с 0.25%, а над 5000 лева с 0.75%. При спестовната сметка "Мотив" за суми над 10 000 лева увеличението е с 0.4%.
    Лихвата на срочните влогове за 1,3,6 и 12 месеца в долари се вдига с 0.45% в зависимост от срока на влога. От 1 до 30 юни по случай Международния ден на детето банката има подарък на всеки детски влог в лева или евро с бонус в размер на 0.5% увеличение на лихвата, която ще се получава до съществуването на влога.

    Прочети повече
  • Сайт на Банка ДСК

    Една от безспорно най-реномираните банки в България притежава приятно за окото представителство в Мрежата. Използваните за основа нюанси на зеления цвят, комбинирани с тъмночервено, не дразнят окото на посетителя, а информацията е леснодостъпна благодарение на падащото меню в горната част на полето. Освен това на видно място е разположена най-важната информация за потребителите.

    Прочети повече
  • Банка финансира модна фирма

    Главният изпълнителен директор на Банка ДСК Вио-лина Маринова бе сред поканените в Ловеч на откриването на новата фабрика на фирма "Димитров", бивша "Мони МСД". Модерното предприятие е клиент на банката. В неговото построяване са инвестирани 10 млн. лв., а за производството на мъжки облекла от световноизвестните марки "Джанфранко фере", "Черути", "Келвин Клайн", "Бициани" са ангажирани над 1000 души.

    Прочети повече
  • Две банки обличат абитуриенти

    Вяра ЖЕЛЕВА
    Две банки развързаха кесиите за родители, които изпращат тази година абитуриент. Целевите заеми се раздават до 31 май. Не че три хиляди лева не могат да се вземат и с потребителски заем, но процедурите тук са значително по-опростени, уверяват от трезорите.
    Ако облечете випусник с пари от Банка ДСК, спестявате таксата за годишно управление. Според сега действащата тарифа тя е между 40 и 55 лева. По-ниската такса е за заеми, които се отпускат на кредитоискатели, които могат да докажат приличен доход. ДСК дава 3000 лева, разсрочени за 36 месеца. Изискването е след погасяване на вноската, остатъчният доход да е само 30 лева.

    Прочети повече
  • Банка ДСК получи наградата „Клиент на годината 2005"

    Банка ДСК получи наградата „Клиент на годината 2005" на първата годишна среща на потребителите на SPSS в България. Най-активният потребител на статистическия софтуерен продукт SPSS е дирекция „Системи за оценка на клиентския риск" в Банка ДСК, създадена в началото на 2005 г. С помощта на SPSS екипът на дирекцията допринесе за оптимизирането на кредитния процес в Банка ДСК, като внедри изградените статистически модели за оценка на кредитния риск на клиентите по сегментите граждани, малки и средни предприятия и корпоративни фирми в кредитния портфейл. Изграждането на моделите, тяхното валидиране и реално внедряване в кредитния процес отговарят на изискванията на стандартите за капиталова адекватност Базел II.

    Прочети повече

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon