новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Global Finance обяви Банка ДСК за най-добър доставчик на услуги, свързани с валутни операции в България

 

Банка ДСК бе отличена от престижното международно издание Global Finance като най-добрия доставчик на услуги, свързани с валутни операции в България. През изминалата седмица списанието обяви победителите в 19-ото издание на своите световни годишни награди за най-добрите финансови организации в областта на валутната търговия и разплащанията.

В класацията “World’s Best Foreign Exchange Providers 2019” попадат институции и банкови организации от 114 държави от 7 глобални региона, които са отличени на база критерии като обем на извършваните транзакции, пазарен дял, обхват на международно присъствие, потребителско обслужване, конкурентно ценообразуване и иновативни технологии. В определянето на най-добрите изданието също така взема предвид мненията и препоръките на специалисти от индустрията, анализатори, финансови и технологични консултанти.

„Радостни сме от това международно признание, което засвидетелства ролята и значението на Банка ДСК като лидер във валутната търговия и търговията с валутни продукти на българския финансов пазар. Имаме установени дългогодишни традиции в тази сфера и посредством иновациите на банката в дигитални решения, развиваме постоянно електронната валутна търговия като атрактивен сегмент в корпоративното ни банкиране“, споделя г-н Светослав Велинов, началник на управление „Трежъри и капиталови пазари“ в Банка ДСК.

Банка ДСК ЕАД дава възможности на клиентите за прехвърляне на парични средства по техните разплащателни сметки от една валута в друга посредством ДСК Директ, Мултикеш или физически в клоновата мрежа. Електронната платформа за валутна търговия ДСК Трейдър предоставя функционалности за следене на валутните курсове, договаряне на по-добри курсове за обмяна с валутните дилъри на банката, сключване на сделки в реално време. Повече информация за услугите на банката, свързани с валутни операции, може да бъде намерена тук.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon