новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

С нова технология клиентите на Банка ДСК вече могат да кандидатстват и да усвояват потребителски кредити изцяло онлайн


От днес до края края на юни Банка ДСК стартира промоционална кампания за онлайн кандидатстване и усвояване на потребителски кредити. Огромното предимство на услугата е спестяване на времето от посещения в банков клон. Още повече, за периода на кампанията банката ще предоставя клиентска отстъпка - без такса за разглеждане на искане и одобряване на кредит. Промоцията е валидна за потребителски кредити до 20 000 лв., за които искането е подадено през електронните канали на банката - корпоративния сайт dskbank.bg, интернет банкирането ДСК Директ и мобилното банкиране ДСК Смарт.

Банка ДСК изгради процес, с който клиентите ѝ да могат да подпишат своя договор и други необходими документи чрез мобилния си телефон с квалифициран електронен подпис на Евротръст. В случай че не разполагат с такъв, ще имат възможност да се сдобият с него чрез мобилния си телефон за не повече от 3 минути. Издаването е безплатно и става с няколко лесни стъпки – сваляне на мобилното приложение на Евротръст от AppStore или Google Play Store, регистрация, идентификация и получаване на удостоверение за КЕП директно чрез мобилното приложение.

Клиентите на Банка ДСК ще получават на мобилния си телефон договора за кредит, за да го прегледат и подпишат, след което го изпращат обратно на банката. Подписаният документ е достъпен по всяко време чрез мобилното приложение на Евротръст. Инсталирането на приложението, подписването и изпращането на документи към Банка ДСК са безплатни.

Усвояването на кредита също е онлайн - по разплащателната сметка на клиента.

„Като утвърден  лидер на пазара на иновативни продукти и дигитални услуги в банковия сектор, Банка ДСК се стреми да отговаря на динамичните потребности и очаквания на клиентите за нови електронни услуги от разстояние. За тази цел банката разработва различни проекти с иновативен подход към цялостно онлайн обслужване“, коментират специалисти от направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК.   

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon