empty image

Новини

103379342_3238285559548056_748396850412169479_o

Първото лятно SOLAR парти ще се проведе на 4 юли


Феновете могат да закупят билети на промо цена през онлайн банкирането на Банка ДСК

Първото лятно SOLAR парти за 2020 година ще се проведе на 4 юли (събота) на специално обособена зона на Парк Летище София, Терминал 2.

Организаторите ще зарадват почитателите на техно и тех хаус музика с две различни сцени и 8 от големите имена в жанра. В една вечер SOLAR ще събере на едно място Dax J, Loco Dice, Paco Osuna, Chelina Manuhutu, Dennis Cruz, Lubo Ursiny, Diass, а най-голямата изненада ще бъде тайният гост DJ.    

Феновете отново могат да закупят билети на промоционални цени през платформата за електронно банкиране на Банка ДСК ДСК Директ.

От 26 юни (петък) до 2 юли (четвъртък) стандартен билет за SOLAR партито може да бъде закупен на ексклузивна, по-ниска цена от 20 лева.

В ДСК Директ функционалността за закупуване на промоционалните билети се достъпва чрез меню „Преводи” > секция „Нов превод” > „Други“  / Билети - SOLAR 2020 – 4th of July /.

При успешно плащане, потребителят на ДСК Директ получава e-mail с референтен номер на операцията, а с разпечатката от този e-mail закупените билети могат да се получат в самия ден на събитието от касите при входовете.

Освен преференциална цена на билетите, Банка ДСК ще осигури удобно разплащане на място чрез DSK Fest Card. От специалните каси на Банка ДСК могат да бъдат закупени предплатени карти за бързо и безконтактно плащане на баровете. 

Събитието SOLAR 2020 – 4th of July ще се проведе при ограничен капацитет и спазване на стриктни мерки за безопасност.

Още новини

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати