новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Бизнес клиентите на Банка ДСК вече могат да тестват обновеното ѝ мобилно банкиране DSK Business

Бизнес клиентите на Банка ДСК вече могат да тестват обновеното ѝ мобилно банкиране DSK Business. За целта предприемачите трябва да притежават смарт телефон с Android, с версия над 4.4.2. Представителите на бизнеса могат да се включат в бета тестовете до 28.02.2021 г., както и да оставят своето мнение и препоръки за подобрената услуга на Банка ДСК.

Новата версия на мобилното приложение за фирмени клиенти на Банка ДСК е с изцяло нов дизайн, интуитивна навигация, разширени справки и възможност за подписване на наредени през ДСК Директ преводи чрез мобилен тоукън DSK mToken или цифров сертификат с SMS код. DSK Business вече ще може да се използва на едно устройство от повече от един потребител и от клиенти с обединени достъпи до електронните канали на Банката за всички фирми, за които са упълномощени да представляват. Освен това, ще могат да се посочват и сметките, които да се визуализират на начален екран, след вход на съответния потребител. Добавена е и английска версия, което ще улесни всички чуждестранни клиенти на Банка ДСК.

За да се включат в тестовете на обновената услуга, бизнес клиентите трябва да:

1. Открият DSK Business в Google Play на телефона си и да го отворят.

2. Да кликнат върху „Присъединяване“ в раздел „Присъединяване към бета-програма“ от описанието на приложението, както и да потвърдят,  че се включват в бета тестинга.

3. Да изчакат няколко минути, за да бъде добавен профила им за Google Play в бета тестинг кампанията и да обновят съдържанието на екрана си.

4. Следва инсталация на новата версия на DSK Business.

А когато актуализацията приключи, клиентите на Банка ДСК вече могат сами да се уверят в предимствата на обновеното мобилно приложение и да оставят своята обратна връзка като коментар в Google Play.

Ако бизнес клиентите до момента не са използвали мобилното приложение DSK Business, ще бъде необходимо да преминат през активация с клиентски номер и активационен код, които могат да намерят в интернет банкирането ДСК Директ, меню „Смарт приложения“, подменю „DSK Business”.

С подобренията си DSK Business се превръща в най-доброто решение за управление на финансите на фирмата, особено, когато предприемачите са в движение.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon