новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК и CloudCart стартират партньорство в подкрепа на бизнеса при изграждане и развитие на успешен онлайн магазин

Банка ДСК и CloudCart обединяват услугите си, за да предоставят на собствениците на малък и среден бизнес цялостно съдействие при стартирането и развитието на онлайн магазин.

Услугата е подходяща както за търговци с физически обекти, които не присъстват в онлайн пространството, така и за вече съществуващи онлайн магазини и стартиращи бизнеси.

Какво получава търговецът от партньорството?

Персонално обслужване - екип от експерти в електронната търговия и финансовите услуги осигуряват цялостно съдействие през целия процес - консултант, технически екип и координатор на проекта оказват навременна подкрепа, съобразена с персоналните нужди и специфики на всеки клиент.

Виртуален ПОС от Банка ДСК – за осъществяване на сигурни разплащания с карти, бърз и лесен достъп до средствата директно в сметката на търговеца, както и значително намаляване на вероятността дадена пратка да бъде непотърсена или върната обратно от крайния клиент.

Онлайн магазин от CloudCart - стабилен и работещ онлайн магазин в помощ на търговците, желаещи да продават продукти и услуги в интернет, с модерен дизайн и широк набор от функционалности, които са съобразени със спецификата на бизнеса. Екипът на CloudCart ще направи необходимите настройки, за да получат търговците пълната функционалност на платформата и виртуален ПОС от Банка ДСК с няколко клика.

Платформата позволява търговците да управляват своя онлайн магазин без технически познания и без нуждата от програмист, разчитайки на 24/7 технически съпорт, помощен център с полезни материали, готови интеграции с куриерски компании, както и маркетинг инструменти за повече продажби.

С това клиентите ще имат изцяло завършен онлайн магазин с платежен метод карти (Visa & MasterCard) и доствака с автоматични товарителници.

Защо Банка ДСК и CloudCart?

Благодарение на партньорството, търговците - настоящи и бъдещи клиенти на Банка ДСК, могат да се възползват от пакетните предложения на изключително преференциални цени без аналог на пазара, получавайки всичко необходимо за стартиране и развитие на онлайн магазин.

Какво е необходимо да направи търговецът?

Да попълни кратка форма тук, след което консултант на Банка ДСК ще се свърже с него за уточняване на допълнителни въпроси и съдействие за записване на среща с представител на CloudCart. Паралелно ще получи и индивидуално ценово предложение за съответните услуги.

Вижте повече и заявете услугата тук: https://dskbank.bg/бизнес-клиенти/моят-бизнес/пос-предложения/e-commerce-решения

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon