новини
Новини и уведомления

Търговия с безналично злато - нова възможност за инвестиция от Банка ДСК

От днес всички клиенти на Банка ДСК могат да търгуват онлайн с безналично злато срещу EUR или USD.

Иновативният продукт дава възможност на клиентите, които търсят алтернатива на нулевите лихви и такса наличност, да инвестират безопасно и сигурно без риск от физическа загуба, повреда или кражба. По този начин те могат да управляват свободните си парични средства по-ефективно в условията на икономическа криза и инфлационен натиск.

„В Банка ДСК не спираме да работим за развитие на нови продукти с цел да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Търговията с безналично злато по сметка дава възможност на клиентите да се възползват от движението на цената на златото, без разходи за застраховка и съхранение. Клиентите ни получават котировка в реално време от международните пазари, като сделките се сключват лесно и удобно чрез електронното банкиране ДСК Директ.“ – споделя Светослав Велинов, началник управление “Глобални пазари”.

За да търгуват с безналично злато, е необходимо клиентите да притежават поне една сметка в евро или щатски долари и да посетят еднократно клон на банката, за да сключат договор за търговия с безналично злато срещу валута. Не се прилагат такси за откриване и закриване на сметката и при покупко-продажба.

Търгуването с безналично злато е подходящо както за физически, така и за юридически лица, а минималният размер за търгуване е 1 тройунция злато.

 

По-подробна информация за продукта можете да откриете в сайта на банката от тук и в офис на Банка ДСК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon