новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с две престижни отличия на Career Show Awards 2024

Банка ДСК спечели две сребърни отличия на престижните Career Show Awards 2024, като утвърди позицията си на водещ работодател и социално отговорна компания. В конкуренцията от над 400 български и международни компании, Банка ДСК бе отличена в категориите „Най-добър работодател – Банкиране“ и „CSR стратегия“ с проекта „TeenTalk by DSK“.

Престижното жури на Career Show Awards 2024 е внимателно подбрано, за да гарантира, че оценяването е базирано на обективност, висок професионализъм, солиден опит и визия за бъдещето. Журито е съставено от експерти и професионалисти с дългогодишен опит – журналисти, ръководители на сдружения и асоциации, редактори, издатели, инфлуенсъри, футуристи и лидери от различни браншове. Те са оценили високо проекта „TeenTalk by DSK“, който е с иновативен формат, насочен към повишаване на финансовата грамотност сред младите хора чрез популярната платформа TikTok.

Признанието в категорията „Най-добър работодател – Банкиране“ демонстрира не само ангажираността на банката към служителите, но и нейния стремеж да предоставя отлична работна среда, възможности за развитие и модерни корпоративни практики и ценности.

Банка ДСК ще участва в Career Show на 2-ри ноември 2024 г. в зала „Арена София“, където ще представи нови възможности за кариерно развитие. Събитието предоставя отлична възможност за среща с водещи работодатели в страната, а регистрацията е напълно безплатна тук. Очакваме всички да се присъединят към нас, готови и мотивирани за нови професионални предизвикателства!

Още новини

Свържете се с нас

customer experience servicing customer servicing icon

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

trainer trainer icon

Анкета

За оценки и препоръки

pin pin icon

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon