Уведомление за промяна в работата на локации, обслужващи Премиум клиенти

26.04.2024

Уважаеми клиенти,

От 03.06.2024 г. се въвеждат следните промени за част от Премиум клиентите в град София:

1. Премиум банкерите от Зона ЧБ Престиж - София ще посрещат своите клиенти на нов адрес в комфортна обстановка – Център Частно Банкиране на ул. „Московска“ 19. При необходимост, в настоящата локация на бул. „Ал. Стамболийски“ 73, ет. 1, Премиум клиентите ще могат да продължат да използват касово обслужване.

2. Център Частно Банкиране Св. Неделя, който се намира на бул. „Ген. Тотлебен“ 30-32, ще претърпи трансформация:

  • Част от Центъра е разположен на още една локация - в сградата на Банка ДСК на бул. „Ал. Стамболийски“ 73, ет. 2, където ще преминат част от банкерите и всички клиенти, за които локацията е удобна. Осигурена е специална касова зона.
  • Друга част се запазва с настоящия си адрес на бул. „Ген. Тотлебен“ 30-32, но преминава в режим на работа без касово обслужване. В сградата остава банкомат с допълнителна функция „вноска“, която дава възможност за внасяне на суми в наличност. Така в сградата на бул. „Ген. Тотлебен“ всички клиенти, за които тази локация е удобна, ще могат да продължат да разчитат на персонално обслужване и любезно отношение от обслужващите банкери, съчетано с извършване на всички видове трансферни операции. Касовото обслужване ще се извършва само чрез банкомат.

С уважение,

Екипът на Банка ДСК