новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК предлага виртуален пос на своите бизнес клиенти

Бизнес клиентите на Банка ДСК вече могат да приемат плащания с банкови карти през своите Интернет сайтове. 
Тази най-нова услуга на Банката се нарича Виртуален ПОС и е достъпна за всички бизнес клиенти. При това  ново решение за приемане на Интернет плащания с банкови карти не е необходимо да се ползват услугите на посредници за обработката на транзакциите.
Транзакциите с банкови карти през Интернет сайта на клиента се правят в съответствие с последните и още         по-надеждни програми за сигурност на MasterCard и VISA, наречени съответно MasterCard  SecureCode  и Verified by VISA. Това гарантира на клиентите, ползващи Виртуален ПОС , още по-добра защита от финансови  загуби в случай на неправомерно използване на банкови карти в техния Интернет сайт.
Виртуалният ПОС обработва он-лайн плащания с чуждестранни и местни банкови карти, носещи логата на MasterCard и VISA, като сумите от транзакциите постъпват по разплащателна сметка на клиента, открита в Банката.
Чрез Виртуалния ПОС  Банка ДСК предоставя възможност на всеки свой бизнес клиент да увеличи броя на своите потребители, обема на продажбите си и така го улеснява да разшири своя бизнес.

За допълнителна информация можете да посетите в сайта на Банка ДСК dskbank.bg

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon