новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК е „Банка на годината 2020“

Банка ДСК е „Банка на годината 2020“

За пореден път Банка ДСК стана големия победител на наградите „Банка на годината“, организирани от Асоциация Банка на годината. Големият приз беше присъден на Банка ДСК заради  най-доброто  комплексно представяне на институцията по отношение на пазарен дял, ефективност и динамика на развитие. На официалната церемония в Гранд хотел София, освен с „Банка на годината 2020“, Банката беше удостоена и с наградата „Динамика на развитие“.

Двете  отличия бяха приети екипно от главния изпълнителен директор на Банката  Тамаш Хак-Ковач, члена на Надзорния съвет и бивш главен изпълнителен директор на Банката Виолина Маринова, изпълнителния директор и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ Диана Митева и от изпълнителния директор и ръководител на направление „Корпоративно банкиране“ Боян  Стефов. Наградите са поредното признание за това, че след успешно реализираната интеграция с Експресбанк през 2020 г. и последната предизвикателна година Банка ДСК продължава да е един от стълбовете на националната банкова система и лидер, по който се равняват останалите банки. През изминалата година Банка ДСК не само успя да се адаптира към динамично променящата се среда, обусловена от пандемичната обстановка, но успя да защити и интересите на своите клиенти чрез присъединяване към различни механизми и облекчаващи мерки за отсрочване на кредитни задължения, като  продължи да демонстрира растеж. Отличията са доказателство и за успешната приемственост в стратегическото ръководство на институцията.

„Благодаря от името на целия екип на Банка ДСК за наградата. За мен  тя, освен признание за упорития ни труд, представлява още по-голяма отговорност към основната ни задача – да подобряваме потребителската удовлетвореност, като в същото времe отстояваме позицията си  на лидер по стабилност и доверие“, заяви Тамаш Хак-Ковач при приемане на наградата.

Призът “Банка годината” и годишните банкови награди са учредени през 1992 г., като в последните години те се връчват от Асоциация Банка на годината. Досега Банка ДСК е била носител на голямата награда „Банка на годината“ седем пъти.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon