Защо Банка ДСК е правилният избор?

Защо Банка ДСК е правилният избор?

Банка ДСК е традиционен лидер в предоставянето на жилищни и ипотечни кредити на българския пазар с портфейл от над 1 939 млн. лева, най-устойчиво представяне и високи стандарти в банкирането на дребно. Благодарение на клиентите, които се довериха на дългогодишния опит на Банката и персоналното ни отношение и ангажираност, пазарният дял на ДСК в жилищното и ипотечното кредитиране в страната надхвърля 21%.

Разполагайки с най-голямата клонова мрежа oт 380 клона в България, Банката има несравнима инфраструктура за предлагане на своите услуги, добре познава местния потенциал и осигурява високо ниво на обслужване чрез индивидуален подход и пълна гама от банкови продукти и услуги, изцяло съобразени с нуждите на клиентите ни.

Банка ДСК ще Ви предостави съдействие и гъвкави решения през целия процес на кандидатстване за жилищен кредит, като Ви гарантира спокойствие, персонално отношение и бързина, които са важна предпоставка за успешната реализация на Вашите намерения, свързани с покупката на имот с жилищен кредит.

Тъй като доверието на нашите клиенти и високия стандарт на тяхното обслужване са наш приоритет, може да разчитате на:

  • Връзка с наш консултант в удобно за вас време на 0700 11 375
  • Запазване на час за индивидуална консултация в избран от Вас офис на Банка ДСК през страницата на ДСК
  • Получаване на ипотечен сертификат с валидност 3 месеца, преди да сте заявили искане за жилищен кредит

Заповядайте в офис на Банка ДСК за да Ви съдействаме и да Ви предоставим оферта за кредитиране от голямата ни гама продукти, която ще отговори на Вашите нужди.

 

Вашето доверие за нас е важно!


Обратно към основната страница