DSK Bank сграда
Събития

Банка ДСК подкрепя турне на National Geographic Kids ​- клуб „Малки откриватели“

Вече четвърта поредна година Банка ДСК е генерален партньор на инициативата.

През месец май 2019 г. се проведе петото издание на националното турне на National Geographic Kids - Клуб „Малки откриватели“. За четвърта поредна година Банка ДСК е генерален партньор на инициативата, която премина под мотото „Учи, забавлявайки се“ и се проведе в големите градове на България през месеците май, юни, август и септември. 
 
Основната тема на изданието на Клуб „Малки откриватели“ през 2019г. бе опазването на околната среда. Докато играят и се забавляват, малчуганите получиха ценни съвети и уроци за разделното събиране на отпадъци, екосъобразен начин на живот, как да се грижим за природата, как и защо да рециклираме, и защо е важно да се грижим за природата и планетата. 
 
Екипът на Банка ДСК вярва, че е изключително важно младото поколение да се възпитава в любов и грижа към природата и планетата. „Смятаме, че е личен дълг на всички нас да дадем пример на младежите като полагаме усилия да опазим околната среда, защото по този начин инвестираме в тяхното бъдеще и бъдещето на планетата ни като цяло“, коментират от банката. В специалния кът на Банка ДСК в рамките на Клуб „Малки откриватели“ всяко дете имаше възможност да оцвети саксийка и засади в нея собствена четирилистна детелина. 

Още събития

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon