DSK Bank сграда
Събития

Спортен ден с кауза

Под мотото „Изграждаме успеха заедно“ преминаха две спортни събития във Варна и София на 28 и 29 септември 2019 г.  Близо 300 колеги спортуваха заедно в подкрепа на благородната кауза „Оле Мале“ на фондация „Майко мила“. От името на всички Банка ДСК дари 5 000 лв. в подкрепа на майки на деца със специални нужди. 

Главният изпълнителен директор и председател на УС на Банка ДСК, г-жа Виолина Маринова, даде старт на игрите в София с думите: „Спортът е още един от начините да доказваме силата и духа си, да надскачаме себе си. Той обаче ни дава и възможност да правим всичко това, заедно, като един отбор и да даряваме добро!“.  

И като на повечето български празници имаше хоро – магичен ритуал, символ на единството. Всички служители се включиха с желание и ентусиазъм, като хванати ръка за ръка завършиха танца, изграждайки логото на Банка ДСК.  

Бягането с кауза се превръща в традиция за хората, работещи в Банка ДСК. 

Сплотен екип от 20 колеги от Банка ДСК и Експресбанк участва през юни 2019г. в ежегодното благотворително бягане на Postbank Business Run, организирано от спортен клуб „Бегач“. Събитието се състоя на 2 юни в Бизнес Парк София. Банка ДСК и Екпресбанк се представиха общо с три отбора, всеки участник пробяга 4 км, преди да предаде щафетата на колега.  

Със специално подготвени екипи с отличителния бранд на Банка ДСК, колегите ни участваха активно, за да подпомогнат „доброто“, водени от слогана ни „Изграждаме успеха заедно“. Събраните средства бяха дарени за 12 стипендии „Продължи“ на Националната асоциация по приемна грижа, на фондация BCause - за подкрепа на ученици в приемни семейства, за да продължат успешното си представяне в училище, и по проект на фондация „Воден път“ за осигуряване на водна рехабилитация на деца с увреждания.  

На 6 октомври 2019г. се проведе  Buisness Run в Пловдив. В събитието се включи сборен отбор от 40 служители на Банка ДСК и Експресбанк. Каузата отново бе благотворителна -подкрепа за фондация „За Нашите Деца“, за да могат повече деца със специални нужди да живеят и да се развиват в сигурна, семейна среда. 

 

На 19 май 2020г. отбор от служители на Банка ДСК и Експресбанк, както и децата им, бе сред хилядите, които рамо до рамо с хората с увреждания, пресякоха заедно финалната линия на благотворителното 5 -километрово бягане по двойки Run2Gether.  Събраните от закупуването на билетите средства, заедно с даренията,  отидоха за  създаването на Адаптиран младежки кариерен център за хора с различни възможности.  

Още събития

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon