DSK Bank сграда
Събития

Банка ДСК подкрепя Leader Talks в поредицата QUEST10NS

Банка ДСК е партньор в реализирането на поредицата QUEST10NS на Leader Talks, която поставя горещите теми на “новото нормално” на 10 от най-изявени лидери в страната. Форматът предвижда в  продължение на 10 седмици, в 10 поредни видеа, 10 от най-успелите предприемачи у нас да дадат своя отговор на 10 от най-важни въпроси за предизвикателствата на времето, в което живеем.

Зрителите на Leader Talks ще разберат мнението им за работата от вкъщи, как мотивират служителите си, които са хоумофис, какво мислят за бъдещето на бизнеса си след COVID-19, за лидерството по време на криза, както и за много други теми. В проекта ще вземат участие Васил Терзиев, водещ технологичен предприемач и управляващ партньор в Eleven Ventures, Иван Осмак, съосновател на Gtmhub, продуцентът Магърдич Халваджиян, както и още седем утвърдени професионалисти и бизнес лидери.

Първото видео от поредицата QUEST10NS ще бъде публикувано в YouTube канала на  Leader Talks, както и в профилите им във Facebook и Instagram, на 7 февруари 2021 г.

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon