Oborotni krediti s obezpechenie
Новини и уведомления

Банка ДСК подкрепи Teen Boom Fest 2024 с уникални инициативи за младите хора

Банка ДСК бе ексклузивен партньор на петото издание на фестивала Teen Boom Fest 2024, проведен на 17 и 18 август в Бургас, затвърждавайки своята роля като водеща финансова институция, ангажирана с подкрепата на младите хора в България. Събитието, което привлече хиляди младежи на Морската гара, постави акцент върху значими социални теми и обедини институции като Община Бургас, Агенция „Митници“ и Националната агенция за приходите в подкрепа на две важни социални кампании: #НеСтеСами и #ИзбериДоброто. Фестивалът акцентира върху насърчаването на толерантност и добри взаимоотношения, създавайки среда без насилие и омраза.

Младежите имаха възможност да се срещнат с популярни инфлуенсъри и артисти, както и да запознаят с инициативите на различни организации, посветени на борба с трафика на хора и превенция на противоправни прояви. Подкрепата на Банка ДСК за фестивала подчертава социалната отговорност на банката и усилията ѝ да допринесе за едно по-сигурно и позитивно бъдеще за младото поколение.

Притежателите на карти ДСК Тийн и ДСК Старт имаха възможността да се насладят на специални привилегии, включително ексклузивен достъп до зоната Golden Circle, разположена точно пред сцената. Посетителите на фестивала можеха да се възползват и от специални TikTok студия, осигурени от банката, за да създават свои видеа, да се срещат с любими изпълнители и да изразяват своята креативност.

Подкрепата на Банка ДСК за тийнейджърите не се ограничава само до участия в събития като Teen Boom Fest. Банката е разработила специални младежки планове, които осигуряват лесен достъп до разнообразни банкови услуги и предоставят на младите хора първия им опит с банкови продукти. Тези планове предлагат редица предимства, насочени към улесняване на финансовото им ежедневие и изграждане на основни умения за управление на личните финанси и спестявания.

Освен това, Банка ДСК провежда целогодишни инициативи за повишаване на финансовата грамотност сред подрастващите както в училища, така и във висши учебни заведения. Тези инициативи са насочени към образоването на младите хора по важни въпроси, свързани с управлението на пари, с цел да насърчат отговорното финансово поведение и да ги подготвят за бъдеща финансова стабилност и успех.

Чрез ангажираността си към Teen Boom Fest и различните инициативи за финансово образование, Банка ДСК ясно показва дългосрочната си визия за инвестиция в бъдещето на младите хора в България. Тези усилия затвърждават позицията на банката като надежден партньор, който осигурява необходимите инструменти и подкрепа за успешен старт в живота.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon