Oborotni krediti s obezpechenie
Новини и уведомления

Банка ДСК подкрепя Digital4Bulgaria

Банка ДСК е партньор на ежегодните събития на Digital4Bulgaria в страната, фокусирани върху дигиталния маркетинг и електронната търговия. Първото събитие - Digital4Sofia ще се проведе в Sofia Tech Park на 6 юни 2024 г.

Тази година фокусът на събитието е върху най-новите тенденции и технологии в дигиталния маркетинг, SEO, AI, eCommerce, ASO/ASA, онлайн рекламата и други.

На изложбения щанд на Банка ДСК експерти ще представят предимствата и възможностите на виртуалния ПОС от Банка ДСК и ще отговорят на въпроси, свързани с услуги за онлайн разплащания.  

Участниците ще имат възможност да научат за предизвикателствата пред бизнеса от доказани лидери в дигиталния маркетинг и електронната търговия, както и да разговарят с лектори, колеги от бранша, потенциални партньори и клиенти от България и чужбина.

Част от темите, свързани с иновациите в онлайн търговията и разплащанията, ще бъдат представени от водещи експерти и предприемачи в сферата на финтех и e-commerce иновациите. Други важни теми в дискусията ще включват постигането на лоялност на клиентите към брандове и продукти, съвети за увеличаване на продажбите чрез нови канали и иновативни решения. Както и бумът на електронната търговия през последните години, който трансформира финтех сектора.

Очакваме ви на 6 юни в Sofia Tech Park.

Вземете билет с 20% отстъпка с промо код от Банка ДСК от тукDSK20

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon