новини
Интервюта
Gergana Tododrova DSK Bank

Работата в Банка ДСК е една сбъдната мечта


За себе си Гергана Тодорова, мениджър „Продажби банкиране на дребно“ във ФЦ Монтана на Банка ДСК, казва, че е директен и открит човек, приема неуспехите като свои загуби и трудно се примирява с тях. Обича семейството си, да спортува и да посещава нови места. Какво още споделя Гергана, прочетете в интервюто.

Представи се накратко.

Здравейте, казвам се Гергана и съм от екипа на Финансов център Монтана на Банка ДСК.  Работя в банката от 2012 г., първоначално по заместване и на 4-часов работен ден, след което се разделихме за кратко. Върнах се отново по заместване и така докато не се появи възможността да бъда назначена на постоянно място. Работила съм като специалист Банково обслужване, експерт Микробизнес, мениджър Обслужване. И така до днес, когато изпълнявам задълженията на позицията мениджър Продажби банкиране на дребно.

Щастливо омъжена съм с две прекрасни деца. Определям себе си като позитивен, амбициозен и много борбен човек.

Разкажи ни с какво се занимаваш в Банка ДСК.

Работата ми в банката е много динамична, свързана е с привличане на нови клиенти, осъществявам контрол по отношение на обслужването. Работният ден, а и времето като цяло в банката, минават неусетно. Като част от мениджърския състав в Монтана, имам и много други задължения, които правят ежедневието различно всеки ден.

Каква емоция ти носи работата?

Емоция. Емоциите са много и различни в зависимост от момента, ситуацията и крайния резултат. Приемам неуспехите като свои загуби и много трудно се примирявам с тях.  Обичам работата си, а когато успея да помогна на клиент или колега отбелязвам една малка и лична победа.  Изпитвам  удовлетвореност.

Колегите те мислят за …  

Предполагам, че колегите ме смятат за много директен и открит човек, който понякога малко прекалява в изискванията. Но съм сигурна, че знаят също, че винаги могат да разчитат на мен не само в служебен, а и в личен аспект. Смело мога да заявя - колегите знаят, че бих пренебрегнала себе си, заради работата и тях.

А ти какво мислиш за колегите?

Колегите са моето второ семейство. Екипът, в който работя, е страхотен, състои се изцяло от млади хора, позитивни, готови да попиват нови знания, да се учат и да преминават през трудностите с усмивка. Като цяло сме много задружни, винаги подкрепящи се и помагащи си, което смятам за всички ни е много важно, защото заедно прекарваме най-много време, повече отколкото със семействата си.

Сподели ни любимите си три неща.

Обичам да чета, да посещавам нови места с любимите си хора, но най-много обичам да прекарвам свободното си време, докато спортувам. Това е моят начин да остана насаме с мислите си и да се разтоваря от динамичното ежедневие.

Какво ти носи работата в Банка ДСК?

За мен работата в Банка ДСК е удовлетвореност и една сбъдната мечта. Когато започнах работа в банката бях едно невръстно и незнаещо какво иска от живота дете. Смело мога да заявя, че институцията, ръководителите ми и хората, с които работя, ми помогнаха да порасна. С тяхна помощ израснах, но не само в професионалната сфера и йерархията на банката, с тяхна помощ помъдрях.

Как виждаш банката и себе си след 5 години?

Според мен Банка ДСК върви в една по-различна посока от тази,  която е следвала до момента. Надявам се, че този път промените ще доведат институцията до успех, а ежедневието за всички нас, които сме част от екипа на банката, ще се превърне в приключение и емоция, от която всеки ще може да извлече своите ползи.  

Виждам банката след много по-малко от 5 години като най-голямата банка в България, още по-дигитална, банката с най-обширната клиентска база, с най-големия пазарен дял във всички сегменти. А себе си, отново като част от екипа й, но доста по-уравновесена, благодарение на институцията, натрупала повече знания и опит, приемаща предизвикателствата с усмивка.

 

Още интервюта

Свържете се с екип „PR и комуникации”

chatbot icon