empty image

Новини от Банка ДСК

 

 • Банка ДСК обявена за национален обществен първенец в престижния международен конкурс „Европейски бизнес награди - 2013/2014 г.”

  Отличието „Национален обществен първенец 2013/2014 г.” беше присъдено на Банката в рамките на конкурса „Европейски бизнес награди - 2013/2014 г.”  Това е втората фаза на конкурса „Европейски бизнес награди” в Лондон, който отличава компании с доказан търговски успех, новаторство и професионална етика.
  През юли 2013 г. Банка ДСК  беше обявена в първата фаза на конкурса за национален първенец за екологична и корпоративна устойчивост.

  Прочети повече
 • Банка ДСК със специална дарителска платформа в ДСК Директ в подкрепа на SOS Детски селища България

  За четвърта поредна година  Банка ДСК продължава дългосрочната си подкрепа към  SOS Детски селища България. Следвайки принципите на  корпоративната социална отговорност, Банка ДСК се стреми да приобщи и клиентите си към благородната мисия да помогнем на децата да сбъднат мечтите си.
  Тази година Банка ДСК създаде специална дарителска платформа в платформата си за интернет банкиране ДСК Директ. Целта на проекта е да се предостави възможност на граждани и бизнес клиенти бързо и лесно да и извършват дарения, подкрепяйки различи каузи и инициативи на децата от SOS Детски селища България. Новата функционалност предлага на клиентите достъпна и облекчена процедура при обработване на трансакциите, включително и освобождаване от такса.

  Прочети повече
 • Банка ДСК продължава подкрепата си за значими културни проекти

  Като една от институциите в България с най-дългогодишна история и традиции, Банка ДСК  е приела като част от своята мисия подкрепата за стойностни проекти в областта на възраждането на художественото и културното наследство на България. Дейността на Банката като партньор на големи културни събития е важен аспект от идентичността й на социално отговорна институция. Осъзнатата отговорност и роля на Банката за осъществяване на значими културни събития бе демонстрирана за пореден път на 17 септември тази година, когато с финансовата подкрепа на Банка ДСК в Софийска градска художествена галерия бе открита ретроспективната изложба на Жул Паскин.

  Прочети повече
 • Благодарствено писмо на SOS Детски селища България до Банка ДСК за възможността през банкоматите на Банката да се правят дарения към SOS Детски селища


  Екипът на SOS Детски селища България благодари на Банка ДСК за предложената нова възможност от края на миналата година да се правят дарения през банкоматите на Банката към SOS Детски селища

  Прочети повече
 • Банка ДСК с приз за дългогодишно партньорство от SOS Детски селища България

   Главният изпълнителен директор на Банка ДСК г-жа Виолина Маринова получи грамота и плакет за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища от националния изпълнителен директор на сдружението Пламен Стоянов                

  Прочети повече
 • Банка ДСК пуска първата си безконтактна дебитна карта Debit MasterCard PayPass

  От 01.10.2013 г. на банковия пазар в България се появява нова карта – издаваната от Банка ДСК безконтактна дебитна карта Debit MasterCard PayPass.
  Картата Debit MasterCard PayPass позволява плащане на стоки и услуги на ПОС на търговец безконтактно с доближаване на картата до терминалното устройство, без да се прекарва или поставя в чип-четеца на терминала. При посещение в търговски обект, означен с логото за безконтактно плащане, дължимата сума може да се плати без да е необходимо картата да се дава на касиера. За суми до 25 лева не е необходимо въвеждане на ПИН. По този начин значително се спестява времето за чакане по опашки.
  Заповядайте в най-удобния за Вас офис на Банка ДСК с лична карта, откъдето да заявите карта Debit MasterCard PayPass.

  Прочети повече
 • Банка ДСК сред топ банките на Югоизточна Европа

  На официална церемония на 11 октомври в хотел Метрополитън София , Доротея Николова, изпълнителен директор и член на УС на Банка ДСК, получи специален плакет лично от министъра на външните работи Николай Младенов. Поводът беше класацията на най-големите компании в Югоизточна Европа, която се прави за пета поредна година от агенцията SeeNews в три категории - предприятия, застрахователи и банки.
  Банка ДСК заема 15 позиция в Топ 100 на банките на Югоизточна Европа с общи активи в размер на 4 376 млн. евро и нетна печалба за 2011 г. - 43,6 млн. евро.
  През тази година броят на разглежданите банки от региона, включително клонове и представителни офиси на чуждестранни банки, надхвърля 240.

  Прочети повече
 • Банка ДСК откри нов дигитален клон в „Сердика Център“

  Днес Банка ДСК откри официално своя първи клон, който предлага пълно дигитално обслужване, съобразено с най-новите достижения на високите технологии в банковия сектор. С него се слага началото на ново поколение офиси на банката, отговарящи на съвременните изисквания на нашите клиенти, особено на младото, динамично поколение. Банка ДСК започва да създава все повече свои поделения с модерен и конкурентен облик, предвид стремителните промени в сферата на високите технологии и изискванията от страна на своите клиенти.
  Офисът в „Сердика Център“ трябва да се възприема като хибридно пространство  между онлайн и офлайн обслужването.

  Прочети повече
 • Банка ДСК подкрепя проекта „Най-добрите лекари в София“

  Днес, 12 април 2016 г. ще се проведе официалното обявяване на отличените медици във второто издание на проекта „Най-добрите лекари в София“ на Дарик радио с подкрепата на Банка ДСК.  В Националната галерия „Квадрат 500“ ще бъдат наградени 501 лекари в 42 специалности.

  Прочети повече
 • Банка ДСК с ново отличие

  Банка ДСК беше наградена на Card Payments Forum Sofia 2015, който се проведе за трети път от b2b Magazine.
  Тази година наградата за картов продукт на потребителите се определи не с онлайн гласуване на сайта на b2b Magazine, а чрез анкета с журналисти, които пишат на финансова тематика. Представителите на медиите са оценили като най-популярен сред потребителите мобилното приложение DSK Smart  на Банка ДСК.
  Пенчо Савов, директор „Банкови карти и електронно банкиране” в Банка ДСК, представи предимствата на приложението DSK Smart на Банка ДСК. То е предназначено за мобилни устройства с операционни системи iOS, Android и Windows 8 (таблети и смарт-телефони).

  Прочети повече
 • Банка ДСК с поредно признание

  Банката се класира на 12-та позиция сред 100-те най-големи банки в Югоизточна Европа

  Прочети повече
 • Банка ДСК представи възможностите за финансиране на малкия, среден и агробизнес


  Банка ДСК и Съветът по иновации и развитие на технологиите (СИРТ) при БТПП  организираха информационен ден на тема „Кредитни продукти на Банка ДСК в подкрепа на МСП“. На събитието Румяна Иванова, директор на дирекция „Малки  и средни предприятия и агробизнес“ представи продуктите на Банка ДСК в подкрепа на малкия и среден бизнес, както и възможности за финансиране на проекти по европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Тя се спря особено подробно на финансирането на бизнес клиентите и на специалните продукти за земеделските стопани, както и на различните европейски и национални гаранционни програми.

  Прочети повече
 • Изпълнителният директор на Банка ДСК Юрий Генов връчи Младежката награда на БАИТ за 2016 г.


  „Награда за нашето бъдеще“ нарече изпълнителният директор и ръководител направление „ИТ и операции“ в Банка ДСК Юрий Генов Младежкия приз, който той връчи на ученика Звездин Бесарабов от Националната природо-математическа гимназия. За пореден път Българската асоциация за информационни технологии (БАИТ) раздаде своите награди на церемония в Интерпред.

  Прочети повече
 • Банка ДСК стартира частно банкиране

  В обновената сграда на ул. "Калоян" №1 отваря врати обособена ВИП зона за частно банкиране в Регионален център "София Запад".

  Прочети повече
 • Банка ДСК увеличава лихвите по безсрочни влогове и сметката "Мотив"

  От 3 ноември т.г. Банка ДСК увеличава лихвите по новооткритите безсрочни влогове в лева и евро и по спестовните сметки с растяща доходност „Мотив” в лева.

  Прочети повече
 • Банка ДСК отбелязва световния ден на спестовността с гала концертт на "Стар Академи"

  Банка ДСК е основен спонсор и съорганизатор на гала концерта на талантите от "Стар Академи", който ще се състои на 28 октомври (петък) в зала 1 на НДК от 20 часа. Финалният спектакъл ще отбележи кулминацията на голямото национално турне на 15-те момчета и момичета, също подкрепено от Банка ДСК и представено от музикалната компания "София мюзик ентърпрайзис" и "Харбър айлънд рекордз".

  Прочети повече
 • Уникални условия по договорни фондове на ДСК Управление на активи

  Управляващо Дружество “ДСК Управление на активи” АД, от групата на Банка ДСК, започва публично предлагане на дяловете на Договорен Фонд „ДСК Стандарт” и Договорен Фонд „ДСК Баланс” от 1-ви декември 2005 г. Дяловете на Фондове ще се дистрибутират (продават на инвеститорите и изкупуват обратно от тях) чрез по-големите клонове на Банка ДСК в цялата страна.
  Договорните фондове са широко разпространени в развитите страни схеми за колективно инвестиране в ценни книжа и други инвестиционни инструменти на паричните средства предимно на дребните инвеститори. Чрез колективното инвестиране в договорен фонд се снижават инвестиционният риск и разходите по инвестирането за отделните инвеститори, при осигурено професионално управление на инвестициите.

  Прочети повече

Последни новини

Свържете се с нас

010

Запазете час

за консултация

Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

012

Намерете клон

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати