Oborotni krediti s obezpechenie
Новини и уведомления

Банка ДСК, Mastercard и Chilli Hills - вкусът на успешното партньорство

Банка ДСК реализира успешно партньорство с Chilli Hills, първата официална ферма за отглеждане на люти чушки в България. Това сътрудничество включва осигуряването на ПОС терминали от Банка ДСК за плащания в магазина, зоните за хранене и на уебсайта на Chilli Hills, с подкрепата на Mastercard, което гарантира лесни и сигурни плащания за клиентите.

Chilli Hills започва като малка домашна градина от 1 декар, в която са засадени 200 растения люти чушки. Днес Chilli Hills отглежда над 70 различни вида люти растения от цял свят на над 20 декара външна площ и 10 декара оранжерии.

Едно от основните постижения на Chilli Hills е откриването на фермерски магазин, предлагащ цялото портфолио от занаятчийски продукти, произведени от люти чушки, отгледани в самата ферма. Магазинът е оборудван с ПОС терминали на Банка ДСК, което улеснява клиентите при покупката на продукти.

Решения на Банка ДСК за модерни  разплащания бяха представени на специална презентация по време на събитие, което се проведе във фермата в с. Долни Лозен на 12.07.2024 г. Презентацията демонстрира предимствата и надеждността на тези услуги. След това посетителите бяха предизвикани да се включат в пикантно състезание за издръжливост в яденето на люти чушки.

Участниците се насладиха на уникално изживяване и имаха възможността да спечелят различни награди. Всички посетители получиха и люти чушки, които могат да засадят вкъщи.

Решенията на Банка ДСК за разплащане позволяват бързи и сигурни трансакции, улеснявайки клиентите при покупката на продукти. Партньорството с Mastercard допълнително гарантира надеждността и удобството на плащанията.

Един от приоритетите за Банка ДСК е не само да улеснява разрастването на местното производство, но и да подкрепя предприемачи, които изграждат иновативни и устойчиви бизнеси.

Разберете повече за предимствата на виртуалния ПОС от Банка ДСК ТУК.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с Вас

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете офис

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon