новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Банка ДСК с приз за дългогодишно партньорство от SOS Детски селища България

 Главният изпълнителен директор на Банка ДСК г-жа Виолина Маринова получи грамота и плакет за дългосрочна дарителска подкрепа на SOS Детски селища от националния изпълнителен директор на сдружението Пламен Стоянов                

На 30 юни SOS Детски селища България отбелязаха 25-годишнината от създаването си. Близо 1000 дарители и приятели на организацията присъствахав Sofia Live Club на церемонията по награждаването и специалното издание на популярната Пощенска кутия за приказки с Гери Турийска, посветено на годишнината.

По време на награждаването г-жа Виолина Маринова благодари за оказаната чест и припомни, че постиженията на децата, отгледани в такъв тип семейна среда, недвусмислено показват посоката за развитие в бъдеще, а именно всеобщия стремеж заедно да създаваме комфорт за тяхното развитие и да направим страната ни по-приветливо място за живот и изява на детския потенциал.

Вече пет години продължава сътрудничеството между Банка ДСК и SOS Детски селища България – организация за социално развитие, която  гарантира правото на всяко дете да расте в семейство, да има равен шанс за развитие и бъдеще. Като част от своята мисия на Корпоративен SOS родител, Банка ДСК е поела  траен ангажимент да се грижи за две семейства, в които растат  деца, лишени от подкрепата на родителите си - по едно в SOS детските селища в Трявна и в Дрен.

Семействата, които Банка ДСК е „осиновила”, са специални за SOS Детски селища България – това са SOS семейства, в които за децата се грижат SOS семейни двойки. Помощта на Банката като един от големите корпоративни дарители,  е насочена към осигуряването на средства за храна, облекло, обувки, учебни пособия, почистващи и перилни препарати, играчки и медикаменти на децата. Но и не само -  в рамките на спонсорството продължават да се планират редица инициативи, които дават възможност на Банката и нейните служители да заздравят позитивната връзка с децата, ставайки съпричастни към нуждите им, към проблемите на тяхното развитие и израстване, за да могат да изживеят пълноценно детството си и да имат шанс за успешно бъдеще.

Още новини

Свържете се с нас

Call center Call center

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

010 010

Анкета

За оценки и препоръки

012 012

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon