новини
Новини и известия

Актуална информация за нашите продукти и услуги

Известие за промени в Общи условия за предоставяне на платежни услуги на физически лица

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви за следните промени в Общите условия на „Банка ДСК“ АД за предоставяне на платежни услуги за физически лица (Общи условия), които влизат в сила от 18.11.2024 г.:

След навършване на 24-годишна възраст на титуляр на сметка със специална дебитна карта „ДСК Макс“, се прилагат условията на Основен план, вкл. месечната такса за обслужване на плана, а картата се обслужва и преиздава при условията за стандартна дебитна карта Visa Debit (т. 1.5. от Приложение №1 към Общите условия). Промяната ще се извършва с факта на достигане на посочената възраст на титуляря без да е необходимо допълнително изричното му уведомяване.

Моля, считайте настоящото за предварително уведомление в съответствие с чл. 62, ал. 1 от Закона за платежните услуги и платежните системи. В случай че не сте съгласни с извършените промени, имате право да прекратите сключения договор преди датата на влизането им в сила, без да дължите обезщетение или неустойка за това. Банката счита, че клиентът е приел промените, ако не я e уведомил за обратното преди 18.11.2024 г.

С уважение,

Екипът на Банка ДСК

Още новини

Свържете се с нас

customer experience servicing customer servicing icon

Обратна връзка

Ние ще се свържем с теб

trainer trainer icon

Анкета

За оценки и препоръки

pin pin icon

Намерете ни

Вижте нашата мрежа от офиси и банкомати

chatbot icon